Hafızlık yarışmasında  il birincisi Emine oldu

Hafızlık yarışmasında il birincisi Emine oldu

Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği hafızlık öğrencisi Emine Şimşek, Konya İl Müftülüğü’nün düzenlemiş olduğu hafızlık yarışmasında il 1.’si oldu.

Genel merkezi Konya’da bulunan ve Türkiye’nin birçok şehrinde çalışmalarını yürüten Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği (AHLAKDER), ahlak ve maneviyat düsturu ile yetişen bir neslin öncüsü olmaya devam ediyor.

Hafızlığını tamamlayan ve hafızlık yarışmasında Konya 1.’si olan Emine Şimşek’e Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği Hanımlar Komisyonu tarafından ödül takdim edildi. AHLAKDER Hanımlar Komisyonu tarafından yapılan açıklamada “Bugün hafızlığını tamamlayan Emine kardeşimizin hafızlık yarışmasında da Konya 1.’si olmasının mutluluğunu paylaşıyoruz. İlkokuldan üniversiteye dönem içerisinde pek çok öğrenci kardeşimiz ile bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz dönemde de burs, giyim ve barınma gibi alanlarda öğrenci kardeşlerimizin destekçisi olmaya çalıştık. Özellikle hafızlık öğrencilerimizin hiçbir eksiğinin olmamasına özen gösteriyoruz. Allah’ın kelamını ezberlemek, ezberlemek için çaba göstermek günümüzde maddi ödüllerle karşılığı verilebilecek bir şey değildir. Emine kardeşimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, ilim hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.