Güzel Sanatlar'ın sergisi açıldı

Güzel Sanatlar'ın sergisi açıldı

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen 11. Mezunlar Sergisi Alaaddin Keykubat Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda açıldı.

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen 11. Mezunlar Sergisi Alaaddin Keykubat Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda açıldı. Serginin açılışına Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Elmas, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkafa, öğretim üyeleri ve öğrenciler  katıldı.

Sergide  kısa bir konuşma yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Elmas, mezun olan öğrencileri tebrik etti. Dekan Elmas, “Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkafa ise sergiye katılanlara teşekkür etti. Açılış konuşmaları bittikten sonra serginin açılışı gerçekleştirildi.  Sergi 13 Mayıs 2016 ya kadar açık olacak.

İBRAHİM SÖNMEZ merhabahaber.com

17-5.20160507103529.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.