Güventaş Koleji Konyayı temsil edecek

Güventaş Koleji Konyayı temsil edecek

Güventaş Koleji Konyayı temsil edecek

Akdeniz Üniversitesi 16. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları’nda Türkiye üçüncülüğünü kazanarak bronz madalya alan Özel Merve Güventaş Koleji, TÜBİTAK 19. Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda da başarısını gösterdi. Özel Merve Güventaş Koleji öğrencileri Sena Nur Arbağ ve Beyza Ankaralı 2011 TÜBİTAK 19. Ulusal Bilim Olimpiyatları Matematik dalında başarılı olarak kasım ayında Ankara’da yapılacak olan sınavda Konya’yı temsil edecekler.

2’nci aşama sınavında Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Sena Nur Arbağ ve Beyza Ankaralı hedeflerinin Dünya Bilim Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmek olduğunu belirterek başarısında önemli paya sahip olan okul idarecileri, öğretmenleri ve kendisine desteğini esirgemeyen ailesine teşekkür etti.

Bu başarının düzenli ve sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu söyleyen Okul Müdürü Ahmet Dekirbaş, Sena Nur Arbağ ve Beyza Ankaralı’yı tebrik etti. Öğrencilerinin aynı başarıyı Dünya Bilim Olimpiyatları’nda da göstereceğine inancının tam olduğunu söyleyen Demirbaş, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Proje Tabanlı Eğitim Modelinden hareketle daha çok öğrencin bilim olimpiyat sınavlarına katılmasını ve her öğrenciye en az bir proje hazırlatmak gibi bir hedeflerinin olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.