Gürültü Nedeniyle Öldürülen Kardeşler Toprağa Verildi

Gürültü Nedeniyle Öldürülen Kardeşler Toprağa Verildi

Bursa’da dün gece gürültü sebebiyle çıkan kavgada vurularak öldürülen 27 yaşındaki Ferit ve 29 yaşındaki Şefik Ece kardeşler toprağa verildi. 24 yaşındaki Emrah Ece ise hastanede yoğun bakım tutuluyor.    Osmangazi...

Bursa’da dün gece gürültü sebebiyle çıkan kavgada vurularak öldürülen 27 yaşındaki Ferit ve 29 yaşındaki Şefik Ece kardeşler toprağa verildi. 24 yaşındaki Emrah Ece ise hastanede yoğun bakım tutuluyor.

    Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi Hüseyin Kanalıcı Caddesi'nde gece yarısı meydana gelen olayda; aynı cadde üzerinde market işleten 61 yaşındaki Hurşit Çetin ve cezaevinden kısa süre önce tahliye edilen oğlu Umut Çetin, evlerinin önünde gürültü yapan Şefik, Ferit ve Emrah Ece kardeşler ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 tabanca ile kardeşleri ateş etmeye başlayan baba oğul, ikisini öldürdü. Birini ise ağır yaraladı.

    Olay yerinde ölen Ferit ve Şefik Ece kardeşler, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından getirildikleri Yunuseli Mahallesi Hüseyin Kanalıcı Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yunuseli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    Cenaze namazına katılan Ece kardeşlerin yakınları büyük üzüntü yaşarken, özellikle acılı baba Fedai Ece’nin ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. Anne Elmas Ece ise yaşadığı büyük acı dolayısı ile cenaze namazına gelemedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.