Gürkan Uygun hangi dizide

Gürkan Uygun hangi dizide

Şu günlerde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakteri ile ekrana gelen Gürkan Uygun, yeni bir diziyle anlaştı. Bakın Gürkan Uygun hangi dizide başrol oynayacak?

Gündemdeki konuları ekrana taşıyan Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Memati karakteri ile gönüllere taht kuran başarılı oyuncu Gürkan Uygun hangi dizide başrol oynayacak diye merak edenlere hemen söyleyelim. Gürkan Uygun, 'Sokakları Anlatıyor' dediği polisiye macera türündeki dizinin anlaşmasını imzaladı.

Başrolde sevilen oyuncu Necati Şaşmaz’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati karakteri ile büyük beğeni toplayan Gürkan Uygun, sezon sonunda diziye veda etti. Geçtiğimiz aylarda yeniden Kurtlar Vadisi Pusu’ya geleceği haberleri hayranlarını umutlandırsa da Gürkan Uygun bu iddiaları yalanladı. Sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl’ın kadrosuna Mimar Sinan karakteri ile dahil olan Gürkan Uygun, Eylül ayında ise ATV’nin Süreç Film’e sipariş verdiği polisiye macera türündeki dizide başrol oynamaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Gürkan Uygun, ‘Sokakları Anlatıyor’ dediği dizinin anlaşmasına imza attı. Hatta bölüm başına 30 bin TL’ye anlaşan Gürkan Uygun'a ilk 5 bölümün ödemesi de yapıldı.

KURTLAR VADİSİ PUSU’YA RAKİP

Tayfun Güneyer'in yazıp yöneteceği dizinin Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlandığı kanalda ekrana gelecek olması ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirdi.

Gürkan Uygun, şu günlerde 3 yıldır Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl'da Osmanlı padişahları I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan Mimar Sinan karakterini canlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.