Gurbetçilere yeni rota müjdesi! Türkiye'ye yolculuk yüzde 20 daha ucuz

Gurbetçilere yeni rota müjdesi! Türkiye'ye yolculuk yüzde 20 daha ucuz

Almanya, Hollanda, Fransa ve Belçika gibi Avrupa ülkelerinde milyonlarca gurbetçi yaşıyor. Türkiye'ye tatile gelecek gurbetçilere yeni rota müjdesi verildi. Yolculuk bu yöntemle yüzde 20 daha ucuz olacak.

Türkiye'den 30-40 yıl önce Avrupa ülkelerine çalışmak için giden gurbetçilerin sayısı her yıl artıyor. Almanya, Hollanda, Fransa ve Belçika gibi Avrupa ülkelerinde gurbetçi sayısı milyonlara ulaştı. yıl boyu çalışan gurbetçiler okulların kapanmasıyla Türkiye'ye tatile geliyor. Her yıl tatilden önce planlama yapan gurbetçiler en ekonomik seçeneği tercih ediyor. Arabayla Türkiye'ye gelmeyi çoğunlukla daha ekonomik bulan gurbetçilerin bazıları ise uçağı seçiyor. Hava yolu firmaları gurbetçilere özel kampanya yapmaya devam ediyor.

gurbetci.webp

HANGİ ÜLKELERİ KAPSIYOR?

Son olarak Türkiye'nin en büyük hava yolu şirketleri arasında yer alan AJet yeni kampanyasının detaylarını paylaştı. Kampanyanın kapsamı belli oldu. Yurt dışı noktaları Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan ülkelerini kapsıyor.

gurbetci-444.jpg

GURBETÇİLER BU KAMPANYAYI ÇOK SEVDİ

AJet'ten yapılan açıklamaya göre yüzde 20 indirimli yurt dışı uçak bileti kampanyasının başladı. Yukarıda ismi yer alan ülkelerden Türkiye'ye karşılıklı seyahatlere yüzde 20 indirim yapılacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenler 5-7 Haziran tarihleri arasında biletleri satın almak zorunda. Uçuş tarihleri ise 5 Haziran-26 Ekim tarihleri arasını kapsamalı. Kampanyadan en çok gurbetçilerin yararlanması bekleniyor. Böylece Türkiye'ye tatile gitmek yüzde 20 daha tasarruflu olacak.

Kaynak:Haber Merkezi