Gurbetçilere müjde! Aile başı 500 Euro destek verilecek

Gurbetçilere müjde! Aile başı 500 Euro destek verilecek

Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Avusturya gibi Avrupa ülkelerinde milyonlarca gurbetçi yaşıyor. Gurbetçi ailelere 500 Euro destek verilecek. Söz konusu desteğin kapsamı belli oldu.

Türkiye'den Avrupa ülkelerine çalışmaya giden vatandaşlar zamanla gittikleri ülkeleri yerleşti. Bugün Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde milyonlarca Türk yaşıyor. Yıl boyunca emek emek çalışan gurbetçiler yaptıkları birikimleri harcamak ve tatil yapmak maksadıyla her yıl Türkiye'ye geliyor.

gurbetci-1.jpg

TATİL SEZONUNDA UÇAK BİLETLERİ ÇOK PAHALI

Seyahat sürecinde ise tasarruf hesaplamaları devreye giriyor. Bireysel otomobil ya da uçakla seyahat arasında kalan gurbetçiler genellikle karayolunu tercih ediyor. Çünkü tatil sezonunda uçak biletleri çok pahalı oluyor. Tatile gideceği tarihi önceden belirleyenler ise büyük tasarruf ediyor. Bu tasarrufa havayolu şirketlerinin katkısı dikkat çekiyor.

urbet-2.jpg

GURBETÇİLERİN TAKDİRİNİ KAZANAN KAMPANYA

Düzenli olarak uçak bileti kampanyalarını duyuran Pegasus, THY ve AJet gurbetçilerin takdirini kazanıyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda indirim kampanyası düzenleyen Pegasus sevindirdi.

pegasus.jpg

DESTEK MİKTARI 500 EUROYU BULUYOR

Bu kapsamda Almanya'dan Türkiye'ye uçak bileti fiyatları 9 Euro'ya kadar düştü. Normal fiyatlarla kıyaslayınca indirim kampanyaları gurbetçi ailelere en az 500 Euro destek sunuyor. Seyahat uzmanları gurbetçilere bu kampanyaları takip etmeleri hususunda tavsiyelerde bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi