Güney Koreli Ünlü Oyuncunun Düşük Yapması Haberi Sevenlerini Üzüntüye Boğdu

Güney Koreli Ünlü Oyuncunun Düşük Yapması Haberi Sevenlerini Üzüntüye Boğdu

Güney Kore’nin dünyaca ünlü oyuncularından Han Ga-in’in düşük yaptığı bildirildi. Üzücü haber sosyal medya vasıtası ile kısa sürede yayılarak, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğdu.Bugün basın açıklaması yapan BH Entertainment,...

Güney Kore’nin dünyaca ünlü oyuncularından Han Ga-in’in düşük yaptığı bildirildi. Üzücü haber sosyal medya vasıtası ile kısa sürede yayılarak, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğdu.

Bugün basın açıklaması yapan BH Entertainment, Han Ga-in’in geçen mayıs ayında bebeğini kaybettiğini duyurdu. Açıklamada, “Bu düşük olayı hamilelik haberini duyurmamızın ardından çok zaman geçmeden meydana geldi.” denildi. Ailenin bu üzücü olaydan sonra kendilerini toparlaması için zamana ihtiyacı olduğuna dikkat çeken ajans, bu sebeple düşük haberini bu kadar geç duyurdukları açıklamasını yaptı.

2003 yılında KBS kanalında gösterime giren “Sarı El Havlusu” adlı dizide Yeon Jung-hoon ile tanışan Han, iki yıl sonra 2005'te evlenmişlerdi. 9 yıldan sonra hamile kalan ünlü aktrisin düşük haberi sevenlerini üzüntüye boğdu. Üzücü haber sosyal medya vasıtası ile kısa sürede yayılırken, sevenleri Han’a destek mesajları gönderdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.