Güneş: Seve seve gelirim

Güneş: Seve seve gelirim

Konya'yı terkeden yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir'in yerine yeşil-beyazlı ekipte iki sezon top oynayan ve kaptanlık yapan Bahattin Güneş'in getirileceği öğrenilirken, yönetimin bu isme sıcak baktığı öğrenildi

Süper Lig'in 8. haftasına girilirken sıkıntılarına bir yenisi daha eklenen Atiker Konyaspor'da, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'la arası açılan ve kimseye haber vermeden Konya'yı terkeden yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir'in yerine yeşil-beyazlı ekipte iki sezon top oynayan ve kaptanlık yapan Bahattin Güneş'in getirileceği öğrenilirken, yönetimin bu isme sıcak baktığı öğrenildi. Sosyal medyada, ulusal ve yerel medyada ismi Atiker Konyaspor'la anılan Bahattin Güneş, kendisine böyle bir teklif gelmediğini, ancak böyle bir teklif geldiği zaman da hayır deme gibi bir şansının olmadığını belirterek, konuyla ilgili şunları söyledi:


“ Bana direk ya da dolaylı bir teklif gelmedi. Ancak geldiği zaman da ne Mustafa Hocaya ne de Konyaspor yönetimine hayır demem.  Konya'da beni bilen, tanıyan çok insan benim nasıl biri olduğumu bilir. Atiker Konyaspor bu ülkenin en dürüst, en güzel kulüplerinden birisidir. Tabi ki kaptanlığını yaptığım kulüpte görev yapmak benim için onurlu bir iş olur” dedi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz ise Bahattin Güneş ismine soğuk bakmadıklarını, Hocanın kararını aynen uygulayacaklarını belirterek, “Bahattin Güneş ismi bizim için problem olmaz. Yeter ki Hocamız istesin” dedi.

Öte yandan, ismi gündeme bomba gibi düşen Bahattin Güneş'e yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarının da sıcak baktığı öğrenildi. Taraftarlar, Güneş'in kulüp-yönetim ve oyuncular arasında önemli bir görevi yerine getireceğine inandıklarını  söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum