Gülüç Musiki Derneği Romanya Yolcusu

Gülüç Musiki Derneği Romanya Yolcusu

Gülüç Belediyesi'nin desteği ile ilçeyi temsil etmek üzere Romanya'ya hareket edecek olan Musiki Derneği üyeleri, yola çıktı. Yola çıkmadan önce konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş "Bizi orada en güzel şekilde temsil edeceklerine...

Gülüç Belediyesi'nin desteği ile ilçeyi temsil etmek üzere Romanya'ya hareket edecek olan Musiki Derneği üyeleri, yola çıktı. Yola çıkmadan önce konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş "Bizi orada en güzel şekilde temsil edeceklerine eminim" dedi.

Romanya'nın Targoviç kentinde Uluslararası 14. Kültür ve Sanat Festivaline katılmak üzere yola çıkan Musiki ve Folklör ekibi, yola çıkmadan önce bu konuda kendilerine destek veren Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Meclis üyelerine teşekkür etmek amacıyla belediye binasına geldi. Burada konuşan Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş "Bizi orada en güzel şekilde temsil edeceklerine eminim" dediği konuşmasında"Arkadaşlara Gülüç Belediyesi ve ben belediye başkanı olarak teşekkür ediyorum. Çıktıkları bu yolda gittikleri Romanya’ya Musiki Derneği olarak ilk önce Allah’ın izniyle sağ salim gitmelerini ve gittikleri ülkeden başarıyla dönmelerini diliyorum ve bol şans diliyorum. Bize de Gülüç Belediyesi olarak arkadaşların yaptığı organizeyi desteklemek düştü. Bu böyle bir organizeye katıldıkları için destekledikleri için emeklerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah başarıyla dönerler. Bizi de güzel bir şekilde orada onurlandırırlar. Bizim bu Ereğli ve Gülüç içinde büyük bir gurur oldu." dedi.

Grup adına konuşan İlter Yüzgeç ise "Şimdi Romanya Targoviç kentinde Uluslararası 14. Kültür ve Sanat Festivali var. Bizim Musiki Folklor Derneği olarak da bu sene sayın başkanımız Gülüç Belediyesi’nin de büyük katkıları oldu. Bu katkılardan dolayı ben öncelikle sayın başkanıma çok çok teşekkür ediyorum. Aşağı yukarı orada 7-8 tane Avrupa ülkesinden de halk oyunları grupları gelecek ve dört günlük dolu dolu bir festival geçecek. Başkanımızla da görüştüğüm üzere oradaki festivale katılacak olan halk oyunları gruplarıyla beraber inşallah seneye Gülüç’te yapacağımız Kültür Festivali’nde uluslar arası çerçevede değerlendirip Gülüç Belediyesi’nde de burada halk oyunları gruplarımız ve gelecek olan yurt dışındaki gruplarla beraber burada gene bir dolu dolu bir festival yapacağımızı ben başkanıma buradan söz veriyorum. İnşallah seneye bu festivali burada gerçekleştireceğiz." dedi.

Kafile ziyaret sonrasında yola çıktı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.