Güler Ve Oğlu, Twitter Kullanıcılarından Şikayetçi Oldu

Güler Ve Oğlu, Twitter Kullanıcılarından Şikayetçi Oldu

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının şüphelilerinden eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile oğlu Barış Güler, sosyal paylaşım sitesinde kendileri hakkında hakaret ve iftira içerikli mesajlar attıkları gerekçesiyle bazı Twitter...

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının şüphelilerinden eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile oğlu Barış Güler, sosyal paylaşım sitesinde kendileri hakkında hakaret ve iftira içerikli mesajlar attıkları gerekçesiyle bazı Twitter kullanıcıları hakkında şikayetçi oldu.

Güler ailesinin avukatı Mehmet Fehim Güneş, İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek savcılığa şikayet dilekçesi verdi. Muammer Güler ve Barış Güler’in şikayetçi olduğu dilekçede 10 tane Twitter hesabı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Dilekçede, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Twitter’da ‘Alper Terzioğlu’ takma adını (nickname) kullanan kişinin Barış Güler olduğunu sosyal medya üzerinden yaymaya çalıştığı kaydedildi.

Avukat Güneş, müvekkili tutukluyken de söz konusu ‘Alper Terzioğlu’ adlı hesabın kullanıldığını belirtti. Savcılığın, yolsuzluk soruşturmasıyla ilgili takipsizlik vermesinden sonra bu hesaptan devlet büyükleri ve Atatürk aleyhine hakaretler içeren twitler atıldığını kaydeden Güneş, bu şahsın Barış Güler olduğu yönünde algı oluşturulmaya çalışıldığını kaydetti.

Bu adresin Güler’e ait olmadığı şeklindeki açıklamalarına rağmen, bazı hesaplardan hem Muammer Güler hem de Barış Güler’e hakaret içerikli mesajlar atıldığını belirtti. 9 tane Twitter hesabının adını veren avukat Güneş, bu kişilerin tespit edilmesini istedi. Müvekkillerine yönelik hakaret ve iftira içerikli mesajlar nedeniyle bu kişiler hakkında dava açılması talep edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.