Gülen'in bu üçüncü sarayı mı?

Gülen'in bu üçüncü sarayı mı?

Takvim gazetesi, Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen bir sarayı daha manşetine taşıdı.

Takvim gazetesi cemaati çıkaracak bir haberle okurların karşısına çıktı. "Son saray" başlıklı manşete taşınan haberde, Gülen'in Bursa'ya da malikane yaptırdığı iddia edildi.

Hükümete yakın gazetelerden Takvim, 17 Aralık süreciyle birlikte Gülen ile ilgili sansasyonel haberleriyle dikkat çekiyor. Bursa'da yapılan rüya gibi malikane Takvim'in birinci sayfasını kapattı. Gülen cephesinin bu habere nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Sayfayı kapatan malikanenin fotoğrafını koyan gazete, haberin spotunda "Fethullah Gülen için yapılan malikanelere, Pensıhranya ve Ankara'dan sonra Bursa'da da bir yenisi eklendi. Böylece Hoca, sarayları üçledi! Herkes aynı soruya kitlendi: 4, 5, 6 nerede? " ifadeleri yer aldı.

BEYAZ SARAY'A BENZİYOR

Haberin devamında ise şu satırlara yer verildi:

ATALARIMIZ, "Dünyada mekan, ahirette iman" dedi. Cemaat de bu sözü iyice benimsedi! Kesesine güvenen işadamları, Fethullah Gülen için saray yaptırma yarışına girdi.
ÖNCE Ankara'da, Akın Ipek'in inşa ettirdiği malikane gündeme geldi. Bin 100 metre yükseklikte, 15 dönüm üzerine kurulan yapı. Beyaz Saray'a benzerliğiyle dikkat çekti.
ŞİMDİ de işadamı Sami Şentürkler'in, Bursa'da, Hoca için yazlık saray yaptırdığı iddia edildi. Bademli'deki dev malikanenin 17 dönüm arazi üzerine kurulduğu öğrenildi.
VE tabii bu yapıdaki sütunlar da Beyaz Saray'ın bir benzeri... Hem gösterişli, hem de gizli... Ayrıca 5 dönümlük bölüm, "belediyenin parkı" gözükmesine rağmen araziye dahil edildi.

SON TWEETİ İPEK'İN SÖZLERİ

Şentürkler Holding, 11 ayrı otomobil markasının distribütörlüğünün yanı sıra, inşaat, taş ocağı ve iş makineleri, tekstil, ev tekstili, araba kiralama, turizm sektörlerinde de faaliyet yürütüyor. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Şentürk, yaşanan süreçte Twitter hesabından Fethullah Gülen'e verdiği destekle de dikkat çekiyor. Şentürk, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in "Fethullah Gülen'in bir tebessümüne tüm malımı bağışlarım" sözlerini retweet yaptı. Süreçte hemşehrisi Erdoğan Bayraktar'a da destek çıkan Şahin, "Ne kadar pres yapıldı ki, bakan bakanlığı da vekilliği de bıraktı", "Karadenizli mert olur. Helal sana Bayraktar...." cümlelerini paylaştı.

takvim.20140125085401.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum