Gülen'e bir mektup: Mağdurum Hocam!

Gülen'e bir mektup: Mağdurum Hocam!

Sabah'ın Güen'e mektup yazan bir diğer isimi olan Sevilay Yükselir, cemaat medyasındaki eleştiriler karşısında Gülen'den yardım istedi..

Sabah gazetesinde Rasim Ozan Kütahyalı'dan sonra Fethullah Gülen'e açık mektup yazan bir diğer isim Saviley Yükselir oldu. Cemaat çevrelerinden kendisine yönelen eleştirileri Gülen'e aktaran Yükselir "mağdurum hocam" dedi.

Yükselir cemaat medyasının önemli isimleri tarafından hedef alındığını iddia ettiği mektubunda Gülen'den yardımcı olmasını istedi. Gülen'in önceki yaptığı bir açıklamayı hatırlatan Yükselir "Bir mümine CD'ler oluşturmak, chiplere değişik şeyler yüklemek, haysiyet, şeref, namus ve iffetiyle oynamak yakışmaz" diyorsunuz. O zaman gönüldaşlarınızın sizin söylediklerinizi hiç anlamadığını ya da anlamak istemediklerini bilin istedim hocam." dedi.

İşte Yükselir'in mektubunun giriş bölümü:

Pazar yazısını bitirdikten sonra haberim oldu Fethullah Gülen'in yaptığı açıklamadan.
Bilseydim kesinlikle o açıklama üzerinden kaleme alırdım yazımı. Çünkü Hocaefendi, Taraf gazetesinde yayımlanan 2004'e ait MGK kararıyla ilgili yaptığı açıklamada farkında olmadan bendenizle ilgili cemaatine de bazı nasihatlerde bulunmuştu. Şimdi izninizle Gülen'in; "Kolum kanadım kırıldı! Dilime de kilit vuruldu" şeklinde başladığı konuşmasının devamında kullandığı; "CD'ler oluşturmak, chiplere değişik şeyler yüklemek, bazı kimselerin haysiyet, şeref, namus ve iffetiyle alakalı bazı şeyleri teşhir etmek suretiyle onları yıkmak ve devirmek, bir mü'minin yapmaması gereken şeylerdir!" ifadelerinden yola çıkıp, bir mektup da ben yazmak istiyorum kendisine!
Sayın Gülen... Aslına bakarsanız size gönül verdiğini söyleyenlerce yazılı ve sözlü saldırıya bu ilk uğrayışım değil. Üzülerek söylemek zorundayım ki hocam, daha önceleri de aynı biçimde ve aynı üslupla saldırılara maruz kaldım.
Efendim ilki Hanefi Avcı'nın tutuklanması sonrasında yaşandı. Sol gelenekten gelen ve Avcı'yı devrimcilere işkence yapan bir polis şefi olarak bilen bendeniz, Avcı'nın devrimci bir örgüt üyesi olabilmesinin gerçek olamayacağına inancımdan hareketle o dönem program yaptığım Beyaz TV'de ve gazetedeki köşemde tutuklanmasına itirazımı dile getirdim. http://www.sabah.com.tr/ Yazarlar/yukselir/2010/10/01/tophane_ olayindan_ne_farki_var Efendim cemaatinizden bu yazı üzerine başlayan ufak tefek saldırılar gazeteci Ahmet Şık ve Nedim Şener'in tutuklanmasına yaptığım itirazla tavana vurdu. http://www.sabah.com.tr/ Yazarlar/yukselir/ 2011/03/04/nedim_sener_ve_ ahmet_sik.
Maalesef size bağlı medyada görev yapan bazı kimselerin el altından desteklediği bilinen "post medya" adlı internet sitesinde hakkımda bir linç kampanyası başlatıldı.
Bu kampanya mahkemelik oldu; ama biliyor musunuz hocam o saldırıda kullanılan argümanlar da son saldırıda kullanılanlarla aynıydı. "İşte Sevilay Yükselir'in gerçek yüzü!" başlığı ile sunulan arkası önü kesilip hazırlanan videolarda amaç benim geçmişteki bazı ifadelerimi çarpıtıp itibarımı, haysiyetimi, şerefimi zedelemek ve elbette ki yukarıda derin mevzularda yazmamam noktasında sindirmekti!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.