Gül’den Boztepe’de Fındık Ve Çilek Keyfi

Gül’den Boztepe’de Fındık Ve Çilek Keyfi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tam 31 yıl sonra Ordu’ya gelen ilk cumhurbaşkanı oldu. Ordu’nun Ünye ve Fatsa ilçeleri ile kent merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Gül, kentin sembollerinden Boztepe’ye çıktı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tam 31 yıl sonra Ordu’ya gelen ilk cumhurbaşkanı oldu. Ordu’nun Ünye ve Fatsa ilçeleri ile kent merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Gül, kentin sembollerinden Boztepe’ye çıktı. Gül’e Boztepe’de çocuklar tarafından kentte yetişen fındık ve çilek ikram edildi. Gül çocukların ikramını geri çevirmeyerek Boztepe’de fındık ve çilek keyfi yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere 22-23 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği Ordu- Giresun gezisine Ordu’dan başladı. Ordu Valiliği önünde vatandaşlara hitap eden Gül, Ordu Boztepe’ye çıkarak burada kendisi için hazırlanan programa iştirak etti. Gül’ü Boztepe’de çocuklardan kurulan halk oyunu ekibi karşıladı. Halk oyunun dikkatle izleyen Gül, ardından Ordu Yamaç Paraşütü Takımı'nın gösterisini izledi.

    Paraşütçüler sırayla Boztepe’den Ordu merkeze doğru paraşütleriyle süzülürken zaman zaman Cumhurbaşkanı Gül, paraşütçünün ağaçlara çarpacak diye endişeli olduğu gözlendi. Paraşüt gösterisinin ardından Gül’e Ordu’da yetişen fındık, kivi, bal ve çilek ürünleri ikram edildi. Çocuklar tarafından ikram edilen fındık ve çilekten tadan Gül, çocuklarla birlikte basın mensuplarına poz verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.