"Güçlü Türkiye için birlikte yürüyeceğiz"

"Güçlü Türkiye için birlikte yürüyeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Konya Programının ilk ayağı Halkapınar ve Ereğli İiçelerinden başladı

MHP’nin Konya ilçelerinde düzenlediği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” 03 Haziran 2022 Cuma günü Halkapınar ve Ereğlide başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili  Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MYK Üyeleri Güzide Çipan ve Doç.Dr.Özer Karakayacı, MHP Konya İl Yöneticileri, Merkez İlçe Başkanları ve yöneticilerinden oluşan heyet Cuma namazını Halkapınar da vatandaşlarla birlik te kıldıktan sonra, Halkapınar Belediyesini Ziyaret etti.

Ardından MHP Halkapınar İlçe Binasında Muhtarlarla buluşan heyet Muhtarlarla yapılan toplantıda Mustafa Kalaycı ve beraberindeki heyet muhtarların sorunlarını dinledi. Toplantının ardından heyet ilçede Pazar Yerinde vatandaşlarla buluştu, esnaf ziyaretlerinde de bulunan heyet Halkapınarlı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Halkapınar da birçok vatandaşla görüşen MHP heyeti Ereğli İlçesinde ki programa katılmak üzere Halkapınardan ayrıldı. Halkapınar programını değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı; “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Temalı Konya toplantılarımızın ilkini Halkapınar ilçemizde başlattık, İnşallah Haziran ayı boyunca tüm ilçelerimizi gezerek vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle 2023 Lider ülke Türkiye hedefine hep beraber yürüyeceğiz. Görüldüğü gibi Vatandaşın MHP’ye teveccühü ve güveni var. Bizde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin selamını getirdik onlara sorunlarını dinledik. Zillet cephesinin 6+1 siyasi kreasyonunun kripto niyet ve hesaplarını hemşerilerimize anlattık, anlatmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ereğli de Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret eden MHP heyeti ardından Ereğli ve Halkapınarlı STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların doldurduğu salonda MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz,  Yönetim kurulu ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Açılış konuşmasında Musa Yılmaz Konya toplantılarına merkez ilçelerden sonra en büyük ilçe olan  Ereğliden başladıkları için MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslam Ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’ya teşekkür etti. Program; MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslam, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, MHP MYK Üyeleri Doç.Dr. Özer Karakayacı ve Güzide Çipan, MHP Konya Milletvekili Esin Kara ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’nın konuşmalarıyla devam etti. Katılımcıların sorularının da cevaplandığı toplantı MHP’ye yeni katılan üyelere rozetlerinin takılmasının ardından tüm katılımcılara yemek ikram edildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.