Gram altın bu tarihte 1500 lirayı görecek!

Gram altın bu tarihte 1500 lirayı görecek!

Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Herkes bunu merak ediyor. Ekonomi uzmanına göre altın bu tarihte 1500 lirayı görecek.

Altın fiyatları bugün de yükselişini sürdürüyor. Gram altın fiyatı şu dakikalarda 1024 TL’den işlem görüyor. ABD’deki seçim sürecinin oluşturduğu belirsizlik nedeniyle risk iştahında oluşan düşüş altın fiyatları tarafına etkisi olabilir. Altın fiyatları tarafındaki son durumu analist Ece Pulaş değerlendirdi. Öte yandan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de altın yatırımcısı ise çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

GRAM ALTIN FİYATI YORUMU GELDİ

Finans Analisti Ece Pulaş bugün katıldığı TV100 canlı yayınında gram altın fiyatı için bir tahminde bulundu. Pulaş, “Gram altın için ‘En geç önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde 1.250 lira 1.500 lira hedefleri gerçekleşebilir’ diyoruz. ‘Fed'in faiz artırımının hız kesmesine de bağlı olarak yukarı yönlü hareket devam edebilir’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

İSLAM MEMİŞ ÇARPICI ALTIN YORUMU

Altın yorumu ile öne çıkan İslam Memiş ise altın fiyatları tarafından yükselişin henüz başlamadığına dikkat çekti. Memiş, dolar kuru karşısında emtiaların değer kazanacağını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İslam Memiş bu kez soyguna dikkat çekti.

ALTIN FİYATLARI İÇİN SOYGUN YILI ÇIKIŞI

İslam Memiş, “Bugün piyasalarda soygunun nasıl olduğuna şahitlik ediyorsunuz. Umarım bu yıl için neden “Soygun yılı” dediğimi anlamışsınızdır. Altın ve gümüş tarafında daha yükseliş başlamadı. Gram altın da 1.200 gümüş de 16 lira seviyeleri kırılınca yükseliş başladı derim. Sözüm öyleydi.” paylaşımında bulundu.

9 Kasım 2022 güncel altın fiyatları şöyle:

ONS altın fiyatı 1711 dolar

Gram altın fiyatı 1024 TL

Çeyrek altın fiyatı 1687 TL

Cumhuriyet altını fiyatı 6872 TL

Tam altın fiyatı 6747 TL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum