Gözler Tokata çevrildi

Gözler Tokata çevrildi

Şekersporda Elazığ deplasmanından alınan mağlubiyet unutuldu. Tokatspor maçının hazırlıklarına dün başlayan yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanmak ve şampiyonluk yarışını sürdürmek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor’da Elazığ deplasmanından alınan mağlubiyet unutuldu. Yeşil-beyazlı ekip artık kalan maçlarını tamamını kazanarak hedefine ulaşmak istiyor. Şampiyonluk yolundaki en yakın rakibine yenilerek puan farkını 5 çıkmasına neden olan Konya Şekerspor’da 27. hafta sahasında oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik direktör Kadir Özcan nezaretinde yapılan ilk çalışmada oyuncuların biraz moralsiz oldukları gözlendi.
Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Mehmet Balban’ın ise bugün yada yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. Torku Şekerspor’da sahasında oynadığı 1461 Trabzonspor maçında gördüğü iki sarı kart sonucunda kırmızı kartla oyun dışında kalan Ömer Ali’nin bir maçlık cezası da  Elazığ maçı ile birlikte sona erdi. Teknik direktör Kadir Özcan’ın görev vermesi halinde genç oyuncu Tokatspor karşısında forma giyebilecek. Elazığspor karşılaşmasında ise yaptırdığı penaltı sonucu sarı kart gören başarılı defans oyuncusu Onur da kart cezalısı durumuna düştü. Genç oyuncu Tokatspor karşılaşmasında sahadaki yerini alamayacak.Alınan Elazığspor yenilgisi ile liderin 5 puan gerisine düşen Konya Torku Şekerspor’da teknik direktör Kadir Özcan 12 puanlık farkı kapattıklarını hatırlatarak kalan 5 puanlık farkın da kapanabileceğini ifade etti. Özcan, “ Elazığ maçı geride kaldı artık önümüze bakıyoruz. Biz 12 puanı kapattık. Yakaladığımız ivme ile bu farkı da kapatacağımıza inanıyorum. Çocuklarıma güveniyorum. Lig uzun bir maraton. Bu maratonu tek bir maç endekslemek yanlış olur. Önümüzde sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçı var artık tek düşüncemiz bu karşılaşmayı kazanmak. Çalışmalarımıza dünden itibaren başladık. Biz kalan tüm maçlarımızı kazanarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Benim oyuncularım bunu başaracak güçte hepsine sonsuz güvenim var” diye konuştu.

Ligin 27. hafta maçları 19-20 mart tarihlerinde oynanacak. Şekerspor sahasında Tokatspor ile 20 Mart tarihinde karşı karşıya gelecek. Kırmızı grupta haftanın programı şu şekilde:  19 Mart 13.30 Adana Demirspor- Türk Telekomspor, Pursaklarspor A.Ş.- Ş.Urfaspor, 20 Mart 13.30 Eyüpspor-Tarsus İdman Yurdu Pendikspor-Kocaelispor, Fethiyespor- Sakaryaspor A.Ş. Konya Torku Şekerspor- Tokatspor, Balıkesirspor - Elazığspor, Belediye Vanspor - 1461 Trabzon, Ofspor-Dardanelspor A.Ş.
ELAZIĞSPOR’U ZOR GÜNLER BEKLİYOR
Konya Torku Şekerspor’un deplasmanda oynadığı Elazığspor maçında Atatürk Stadında yaşanan olaylar bordo-beyazlı ekibin ceza almasına neden olacak. Elazığspor yaşanan bu olaylar nedeniyle saha kapatma ve seyircisiz maç oynama cezaları aldığı takdirde şampiyonluk yolunda bu durum büyük bir dezavantaj olacak. Elazığ ekibinin bu durumlarda puan kaybetmesi ise temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’un işine yarayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.