Gözler TEDe çevrildi

Gözler TEDe çevrildi

Temsilcimiz in tek hedefi ikinci tur karşılaşmalarına galibiyetle başlamak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Play-Off ikinci turunda karşılaşacağı rakibi Optimum TED Ankara Kolejliler müsabakası için bugün sabah ilk çalışmasını yapacak. Uşak Üniversitesi’ni 2-0’la geçmeyi başaran sarı-mavililer çalışmalarına moralli başladı. Önemli bir eksiğin bulunmadığı temsilcimizde tek hedef 2. tur maçlarına galibiyetle başlamak.

 

Baş antrenör Halil Üner, göreve geldiği günden bu yana takıma hiç izin vermeden bir çalışma programı uyguladığını hatırlatarak; “Oyuncularımız kısa sürede çok zorlu ve yorucu bir maç ve antrenman programı ile karşı karşıya kaldılar. Geldiğimiz noktada hepsi üzerlerine düşeni yaptılar. Ama bizim daha çok yapacak işimiz ve gidilecek yolumuz var. Şimdi bizi bir zorlu tur daha bekliyor. Yarın sabah saat 10.00 da Optimum TED Ankara Kolejliler maçının ilk çalışmasını yapacağız. Gelecek hafta cumartesi günü Ankara da karşı karşıya geleceğimiz rakibimizi iyi analiz edip sahada da daha çok ter dökeceğiz dedi.   

 

Play-Off ilk turu karşılaşmalarında Selçuk Üniversitesi Belediyespor karşısında rakibini hem deplasmanda hemde evinde yenerek skoru 2-0 yapan ve bir üst tura çıkan Torku Selçuk Üniversitesinde oyunculara iki gün izin verildi. Torku Selçuk Üniversitesi Baş antrenörü Halil Üner Uşak Üniversitesi Belediyespor’un çok iyi bir takım olduğunu söyleyerek” Rakibimiz özellikle sahasında adeta yenilmez bir takım idi. Lig maçlarında da elde ettiği başarı ile zaten bunu ispatlamıştı. Ancak biz geçen hafta Uşak’ta maça çok iyi konsantre olarak maçı kazanmayı bildik. Avantaj sağladık ama evimizde ki ikinci maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Nitekim karşılaşma son 1 dakikaya kadar her iki takım içinde maç gitti geldi. Ama biz muhteşem seyircimizin bize vermiş olduğu tribün desteği ile maçı kazanmayı bildik. Şimdi önümüzde Ankara TED maçları var. Sporcularıma iki gün izin verdim. Göreve geldiğim günden bu yana hiç izin yapmadan bu maçlara hazırlandık ve eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan yönetime ve seyircilerimize tekrar teşekkür ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.