Gözler seyircide

Gözler seyircide

BEKO Basketbol Ligine bu sezon Play-Off hedefiyle başlayan ancak Oyak ve Mersin mağlubiyetleriyle yara alan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş Cola Turka karşılaşmasının hazırlıkları sürüyor.

Temsilcimizde hafta başında parmağındaki rahatsızlık nedeniyle idmana katılmayan Ufuk Kaçar’ın Beşiktaş karşısında forma giyebileceği bildirildi. Bu sezon geçen seneye göre daha iyi bir performans ortaya koyan ve 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynadığı karşılaşmalarda rakiplerini salonu dar eden sarı-mavililer Beşiktaş karşılaşmasında da taraftarlarıyla sonuca gitmek istiyor. Mersin karşılaşmasının bayram haftasına gelmesi nedeniyle Üniversite öğrencilerinden yoksun karşılaşmaya çıkan sarı-mavililer Mersin karşısında bir ara farkı 10 sayıya çıkarmış ancak son saniyelerde rakibine mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Oysa Üniversitespor, taraftarının bir an olsun susmadığı birçok karşılaşmada 19 Mayıs Spor Salonu’ndan zaferle ayrılmıştı.
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Beşiktaş karşısında taraftara çok büyük iş düştüğünü söyledi. Seyirci desteği ile kazanmayı çok özlediklerini ifade eden Çetinkaya, “Mersin maçında seyirciden yoksun mücadele ettik. Onların son ana kadar desteğini takım olarak özledik. Beşiktaş karşılaşmasında seyircimizle buluşacağımız için çok mutluyuz” dedi
TURGUT: EVİMİZDE KAZANMAK İSTİYORUZ
Üniversitespor Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Cumartesi günü Beşiktaş ile oynanacak olan maçın son derece zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Turgut, “Kendi evimizdeki bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu bakımdan tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda ve yoğun bir şekilde yapıyoruz. Biz takım olarak ligin en kaliteli taraftarına sahibiz. Taraftarımızın Beşiktaş maçında bizi yalnız bırakmayacağını ve maçın son saniyesine kadar bizi destekleyeceğini biliyoruz. Son haftalarda şanssız mağlubiyetler aldık. Çok iyi oynadığımızı Mersin ve deplasmandaki Oyak Renault maçlarını şanssız bir şekilde kaybettik. Ama iyi bir takımız ve çok iyi oyunculara sahibiz. Seyircimizin de desteği ile Beşiktaş'ı yenecek güce sahibiz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.