Gözler lige çevrildi

Gözler lige çevrildi

Kupa defterini kapatan Konyasporda gözler Ankaraspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar, Norveçli Poljac ile bugün sözleşme imzalayacak. Mısırlı Aymanın transferindeki pürüzler çözülmeye çalışılıyor

Fortis Türkiye Kupası’ndan elenen Konyaspor, ligde Cuma günü Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, yaptığı açıklamada, bu sezon grup maçlarında  şanssız yenilgiler yüzünden kupaya erken veda etmek zorunda kaldıklarını söyledi. Kupa defterini kapatıp, lige odaklandıklarını ifade eden Düzkaya, ''Kupa artık geride kaldı.  Şimdi lige odaklandık. Artık Ankaraspor maçına hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz Ankaraspor deplasmanından puan almaktır. Bütün hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz” dedi.
POLJAK BUGÜN İMZALAYACAK
Antalya kampında denenen Norveçli futbolcu Branimir Poljac ile anlaşma sağlandığı, geriye sadece imzaların kaldığı bildirildi. Konyaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Norveçli ileriye dönük orta saha oyuncusu Poljac’ın Antalya kampında antrenmanlara katıldığını ve hazırlık maçlarında forma giydiğini söyledi. Kampta teknik heyetin gözüne giren Poljac’ın takıma uyum konusunda da sorun yaşanmadığını ifade eden Düzkaya, “Poljac ile her konuda anlaştık diyebiliriz. Geriye sadece imzalar kaldı. Bu oyuncuyla büyük bir ihtimalle bugün sözleşme imzalarız” diye konuştu.
Düzkaya, transfer çalışmaları kapsamında bazı oyuncularla görüştüklerini vurgulayarak, “Bir oyuncuyla anlaşma aşamasına geliyorsunuz ama aniden ortadan kayboluyor. Ne oyuncuyu ne de menajerini bulabiliyorsunuz. Sonra da rotayı zorunlu olarak başka oyuncuya çeviriyorsunuz” diye konuştu. Mustafa Düzkaya, görüştükleri bazı oyuncuların formasını giydikleri takımla bağlarını tam koparamadığı için de sorun yaşayabildiklerini belirterek, Poljac ile kalmayacaklarını, takıma bir ya da iki oyuncu daha kazandıracaklarını sözlerine ekledi.
AYMAN TRANSFERİNDE PÜRÜZ ÇIKTI
Konyaspor’un transfer edeceği Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz transferinde pürüz çıktı. Konyaspor’un Mısır’ın Al Zamalek takımında oynayan Ayman Abdelaziz transferinde menajeriyle her konuda anlaşıldığı, fakat şu anda menajere ulaşılamadığından transferde pürüz yaşandığı öğrenildi. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Ayman’ın menajeri ile daha önceden görüştüklerini ifade ederek, “Kendisi bizim burada misafirimiz oldu. Ayman’ın transferinde her konuda anlaştık. Ama şu anda menajere ulaşamadığımızdan dolayı transferde sıkıntı çıktı. Ortada kişiliksiz bir konu var. Yapılan hareket yanlış oldu. Şu anda Ayman’ın transferinde belirsiz bir durum var. Menajere ulaşabildiğimiz takdirde transferi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.
SERHAT AKIN BURSA’YA MI GİDİYOR?
Günlerdir ismi Konyasporla anılan Serhat Akın Bursaspor’a mı gidiyor? Bursaspor'un, mali sıkıntıları bulunan Kocaelispor'dan ayrılmak isteyen Serhat Akın'ı kadrosuna katmak için girişim başlattığı öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen yeşil-beyazlı yönetimin, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Serhat Akın ile ilgilenmeye başladığı bildirildi.  Eskişehirspor'un da transfer listesinde yer alan Serhat Akın için temaslarını yoğunlaştıran Bursaspor yönetiminin, bu oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi. Öte yandan, Devre arası transfer döneminin bitimine az bir süre kala ismi Bursaspor'un gündeminde olan Serhat Akın, "Anlaşma sağlanırsa Bursaspor'dayım" dedi. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın verdiği transfer raporu doğrultusunda görüşmelere başlanılan bir dönem Fenerbahçe'nin formasına giyen Serhat Akın, şartlarda anlaşma sağlanırsa Bursaspor'a geleceğini belirtti. Akın, "Bursaspor ile görüşüyoruz. Ertuğrul hoca bildiğim biri. Kendisi de ilgileniyordu. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bursaspor'da oynamak isterim. Büyük ve güçlü bir Anadolu takımı" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum