Gözler Göztepe  maçına çevrildi 

Gözler Göztepe maçına çevrildi 

Atiker Konyaspor’da gözler iç sahada oynayacağı Göztepe maçına çevrildi.  Yeşil-beyazlı ekip Kayseri yenilgisini unutup yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Atiker Konyaspor’da sakat oyuncuların çokluğu ise teknik ekibi düşündürüyor

Atiker Konyaspor  Pazar günü sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile başladı. Atiker Konyaspor’da gözler iç sahada oynayacağı Göztepe maçına çevrildi.  Yeşil-beyazlı ekip Kayseri yenilgisini unutup yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Spor Toto Süper Lig’de 24.hafta maçında Göztepe’yi konuk edecek Atiker Konyaspor, bir günlük aradan sonra yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda yapılan CORE ısınma ve kuvvet çalışması ile başladı. Sahada devam eden antrenmanın ikinci bölümüne Kayserispor maçında ilk 11’de forma giyen ve yenileme çalışması yapan oyuncular ile tedavilerine devam edilen Ömer Ali Şahiner, Mustapha Yatabare ile Paolo Hurtado katılmadı.

Jens Jonsson’un takımla, Fallou Diagne’nin ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist Furkan Heyik yönetiminde çalıştığı antrenman ısınma hareketleri ve iki grupta oynanan 5’e 3 ile devam etti. Altyapıdan Fatih, Kemal, Mücahit, Ömer Faruk ve Ali Karakaya’nın yer aldığı antrenman 6’ya 6 oyunla ve tempolu koşu ile sona erdi.

Atiker Konyaspor’da sakat oyuncuların çokluğu ise teknik ekibi düşündürüyor

Sahasında Göztepe ile kozlarını paylaşacak olan Konyaspor’da gözler eksiklerde. Jahovic’in cezası nedeniyle forma giyemeyeceği mücadelede Ömer Ali Şahiner, Yatabare, Jonsson, Hurtado ve Diagne’nin sakatlıkları var. Bu oyuncuların yetişmesi için sağlık ekibi seferberlik ilan etmiş durumda.

İÇ SAHA AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYOR

Süper Lig’de kalan 11 maçın 7’sini evinde oynayacak olan Anadolu Kartalı, Avrupa hedefine ulaşmak istiyor.  Atiker Konyaspor bu maçlardan maksimum puan hedefi yapıyor.  Kalan 11 haftada 5 maçını deplasmanda oynayacak olan yeşil-beyazlı ekip 3 maçını İstanbul takımlarına karşı oynayacak. Beşiktaş, Başakşehir ve Kasımpaşa deplasmanlarına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip kalan 2 deplasmanında ise Ankaragücü ve Alanyaspor’a karşı oynayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.