Gözler 2. maça çevrildi

Gözler 2. maça çevrildi

Çeyrek Final turunda grubunun lideri Optimum TED Ankara Kolejlileri deplasmanda mağlup eden Selçuk Üniversitesi ikinci maç için büyük avantaj sağladı

Temsilcimiz zorlu randevunun hazırlıklarına başladı

 

 

Torku Selçuk Üniversitesi çeyrek final ilk maçında grubunu lider olarak tamamlayan Optimum TED Ankara Kolejlileri başta sona üstün oynadığı maçta yenerek büyük bir başarıya imza attı. Temsilcimiz Çeyrek final maçında Ankara’da güçlü rakibi Optimum TED Ankara Kolejliler karşısında dört periyot boyunca ortaya koyduğu akıllı ve başarılı oyunun ardından rakibini yenerek ikinci maç için büyük avantaj sağladı. Sarı-mavililer zorlu maçta Caner Şentürk, Hakan Üsküplü, Fırat Aydemir, A. Murat Yolcu, Mustafa Ünlü, Brian David Boddicker, Melih Kabakçı, Mustafa Güçyetmez, Cihad Şahin, M.Emre Boztepe, Azizcan Özdemir ve Kaan İşbilen ile mücadele etti. Ankara’dan moralli dönen temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, önümüzdeki Çarşamba günü zorlu rakibi ile Konya’da ikinci randevuya çıkacak. Sarı-mavililer, zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Sarı-mavililer tüm yönetim kurulu üyeleri ve Konya’dan giden 200’e yakın taraftarının desteği ile grubunun lideri Optimum TED Ankara Kolejlileri yenerken Çarşamba günü Torku Arena da oynanacak maç için de büyük bir avantaj elde etti. Takımın tecrübeli antrenörü Halil Üner, bu maçta sahaya yüreklerini koyan sporcularını, kendilerini yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyeleri ile maçta kendilerine tribün desteği veren taraftarlarına teşekkür ederken; “Şimdi tüm Konya’yı Çarşamba günü saat 17.00 de Torku Arenaya bekliyoruz. Bu maç ilk maçtan daha zor geçecek. Konya olarak bu maça kenetlenmeli ve galibiyete inanmalıyız. Bu maçı kazandığımız takdirde bir kez daha Konya’ya söz veriyorum bu takım bu sene BEKO basketbol ligine çıkacaktır” dedi.

ÜNİVERSİTE’DEN ÖZDEMİR’E BAŞSAĞLIĞI

 

Kulüp Yönetim Kurulu amcasını kaybeden As Başkan Hasan Özdemir için başsağlığı mesajı yayınladı. Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu yazılı bir açıklama yaparak kulübün As Başkanlarından genç iş adamı Hasan Özdemir’in amcasını kaybetmesi nedeni ile başsağlığı diledi. Sarı-Mavili kulüp tarafından yayınlanan başsağlığı mesajında özetle: “Kulübümüzün yönetim kurulu üyesi değerli arkadaşımız Hasan Özdemirin amcası Kemal Özdemir geçirdiği rahatsız nedeni ile Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına, kederli ailesine ve arkadaşımıza da başsağlığı dileriz” denildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.