Gönüllü Türkiye Buluşması Selçuk'ta

Gönüllü Türkiye Buluşması Selçuk'ta

2011 Avrupa Gönüllülük Yılı etkinlikleri kapsamında Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Proj

2011 Avrupa Gönüllülük Yılı etkinlikleri kapsamında Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen “Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Projesi” buluşmaları Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde 23 Şubat 2012 Perşembe günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Sosyal sorumluluk projelerinin toplumda farkındalık oluşturarak gönüllülük anlayışına büyük katkı sağladığını belirten Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Türkiye'de özellikle gençler arasında gönüllülük değerlerini yükseltmek ve sosyal sorumluluk bilincini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı projeye ev sahipliği yapmak Selçuk Üniversitesi ailesi olarak bizlere büyük bir mutluluk ve heyecan vermektedir. İnanıyorum ki bu gibi projeler ülkemizdeki gönüllük faaliyetlerini artırarak birlik, beraberlik ve karşılıklı güven anlayışımıza önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.
Gönüllü Türkiye Sosyal Katılım ve Değişim Projesi kapsamında şimdiye kadar Edirne, Çanakkale, Kütahya, Bilecik ve Afyonkarahisar'da “Gönüllü Buluşmalar” yapıldı. Projenin 6. buluşması ise 23 Şubat'ta Selçuk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenecek etkinlikle gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.