Gönül Pınarı Derneği Uganda’da mazlumlara ulaştı

Gönül Pınarı Derneği Uganda’da mazlumlara ulaştı

Gönül Pınarı Derneği, kuruluşundan bu yana ihtiyaç sahiplerine ulaşma ve mazlumların yaralarını sarma misyonunu sürdürüyor.

Gönül Pınarı Derneği, kuruluşundan bu yana ihtiyaç sahiplerine ulaşma ve mazlumların yaralarını sarma misyonunu sürdürüyor. Türkiye'den topladığı yardımları titizlikle ve bizzat ihtiyaç sahiplerine ulaştırma amacı güden dernek, bu hafta da önemli bir yardım organizasyonu gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2024-08-16-at-23-04-35.jpeg

BİZZAT YERİNDE TAKİP ETTİLER

Dernek, bu kapsamda Uganda’da bir dizi hayır faaliyetinde bulundu. Gerçekleştirilen yardımlar, dernek yetkilileri tarafından büyük bir özveri ile bizzat yerinde dağıtıldı. Yapılan çalışmalar, hem yerel halkın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli adımlar olarak öne çıkarken hem de yardımseverlerin gönlünde yer edindi. Gönül Pınarı Derneği tarafından yapılan açıklamada, Uganda'da gerçekleştirilen faaliyetlerin sadece Allah rızasını kazanmak için olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sizden gelen yardımlarla, Afrika Uganda’da cami ve su kuyuları açılışlarında dernek yetkilileri olarak bizzat yer aldık ve emanetlerinizi yerinde dağıtmanın gururunu yaşıyoruz. Bizler sadece aracıyız, bu sevap sizlerin. Rabb’im yaptığınız ve yapacağınız yardımları Dergâh-ı İzzet’inde kabul etsin inşallah."

whatsapp-image-2024-08-16-at-23-04-47.jpeg

CAMİ ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLDU

Gönül Pınarı Derneği, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarını artırarak devam ettirirken, gönüllülerden gelen yardımlarla daha fazla insana ulaşmayı hedefliyor. Uganda’da yapılan cami ve su kuyusu açılışları, bölge halkı için büyük bir ihtiyaç olan su kaynaklarına erişim imkanı sağlarken, cami açılışları da yerel topluluğun dini ihtiyaçlarını karşılayacak önemli bir ibadethane haline geldi. Bu yardımlar, sadece Uganda’da değil, dünya genelinde Gönül Pınarı Derneği'nin faaliyet gösterdiği birçok farklı bölgede de sürdürülmekte. Dernek, hayırsever vatandaşların destekleriyle ihtiyaç sahibi insanların yanında olmaya devam edeceğini belirtiyor. Yardımların doğru adrese ulaşmasında büyük bir titizlik gösteren Gönül Pınarı Derneği, bu süreçte aracılık yapmanın mutluluğunu yaşarken, bu sevapların yardımseverlerin hanesine yazılacağına olan inancını dile getiriyor.

whatsapp-image-2024-08-16-at-09-52-20.jpegUganda’da gerçekleştirilen bu yardımlar, hem maddi hem de manevi anlamda ihtiyaç sahiplerine umut olurken, aynı zamanda yardımseverlerin dualarında yer buluyor. Gönül Pınarı Derneği'nin bu faaliyetleri, hayırsever vatandaşların katkıları ile hız kesmeden devam edecek.

whatsapp-image-2024-08-16-at-09-52-21-2.jpeg

Derneğin gelecek çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Hüseyin Aladağ, “Allah rızası için her an çalışmaya devam ediyoruz her zaman mazlum kardeşlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz yardımlarımız sadece yurtdışında değil aynı zamanda Türkiye’nin pek çok ilinde yardımlara devam ediyoruz. Biz Allah rızasını kazanmak için ulaşacak yardımlara vesile oluyoruz Allah yardımlarımızın sayısını artırsın dünyada açlık çeken zulüm gören tüm mazlumları yardım etsin” dedi

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.