Gol düellosunu Başak kazandı : 4-3

Gol düellosunu Başak kazandı : 4-3

Futbol Birinci Amatör Küme A grubuna dahil oynanan maçı Konya Başakspor Selçuksporu 4-3 yendi. Mücadelede bir de kırmızı kart çıktı.

Futbol Birinci Amatör Küme A grubuna dahil oynanan Selçukspor Başakspor maçında tam yedi gol atıldı. Gollü maçta gülen taraf ise 4-3’lük skorla Başakspor oldu. Karşılaşmaya Başakspor hızlı başladı. maçın 9. dakikasında Muzaffer takımın 1-0 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra 2. gol Mehmet’le geldi. 17. dakikada ise Bekir takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra toparlanan Selçukspor, Emre ve Mevlüt’ün penaltından attığı golle skoru 3-2’ye getirdi. Başaksporlu Bekir 32. dakikada durumu 4-2 yaptı. İlk yarı bu şekilde sona erdi. İkinci yarıda bir penaltı kazanan Selçukspor 74.dakika penaltıyı Esat ile gole çevirdi. Ancak bu gol puan için yeterli olmadı. Uzatma dakikalırında ikinci sarı kartı gören Selçukspor oyuncusu Hakkı kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  
SAHA 2 Nolu
HAKEMLER: Mehmet Himyeri, Sevgi Kaya M. Deniz Gönen
SELÇUKSPOR: Mehmet(Salih), Recep, T. Yasin, Yusuf, Ali, Mehmet Tavukçu, Hakkı, Sadettin, Emre, Mevlüt(Erkan), Mesut(A. Esat)
KONYA BAŞAKSPOR: Fatih, Necmettin, Yakup, Dede, Musa, Mustafa, Muzaffer, Oğuzhan(Emre), Bekir, Ö.Faruk(Ergül), Mehmet
GOLLER: Dk 9 Muzaffer, 14 Mehmet, 17, 32 Bekir(Konya Başakspor), 21 Emre, 24 (pen) Mevlüt, 74 (pen) A. Esat(Selçukspor)
KIRMIZI KART: 90+3 Hakkı (Selçukspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum