Göksun Tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' İsmi Verilsin Eylemi

Göksun Tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' İsmi Verilsin Eylemi

Kahramanmaraş-Göksun tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmesi için 35 bin imza toplayan Afşin Eshab-ı Kehf Tanıtma Platformu üyeleri, isim verilmediği gerekçesiyle tünel önünde eylem yaptı.    Kahramanmaraş’ın...

Kahramanmaraş-Göksun tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmesi için 35 bin imza toplayan Afşin Eshab-ı Kehf Tanıtma Platformu üyeleri, isim verilmediği gerekçesiyle tünel önünde eylem yaptı.

    Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yapımı devam eden ve Türkiye'nin en uzun tünellerden biri olan Kahramanmaraş-Göksun tünelleri ilginç bir eyleme sahne oldu. Yaklaşık bir yıl önce Afşin Eshab-ı Kehf'i Tanıtma Platformu üyeleri tarafından Göksun tünellerine 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmesi için 35 bin imza toplandı. Topladıkları imzaları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giderek Kahramanmaraş milletvekillerine sunan üyeler isim için söz aldı.

    Tünele bu zamana kadar 'Afşin Eshab-ı Kehf' ismi verilmemesi üzerine platform üyeleri, Göksun'a gelerek tünel inşaatı önünde eylem için toplandı. Platform üyeleri tünel girişine 'Afşin Eshab-ı Kehf Tüneli' yazılı pankart asarak tepkilerini dile getirdi.

    Üyeler eylemin ardından "Biz elimizden geleni yaptık, şimdi söz siyasilerde, verilen sözlerin bir an önce gerçekleşmesi için sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.