Gökhan Tozoğlu yeniden başkan seçildi

Gökhan Tozoğlu yeniden başkan seçildi

İYİ Parti Konya, 2. olağan kongresini tamamladı.

İYİ Parti Konya, 2. olağan kongresini tamamladı. Delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan mevcut başkan Av. Gökhan Tozoğlu, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Tozoğlu, “Siyasetten beklentimiz, milletimizin mutlu olmasıdır” dedi İYİ Parti Konya İl Teşkilatı 2. Olağan Kongresi, Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Seçime iki farklı listeyle girildi. Av. Gökhan Tozoğlu ve Nurdoğan Okur’un yarıştığı kongrede, seçimi mevcut başkan Av. Gökhan Tozoğlu kazandı. Kongreye; İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Oğuz Şimşek, Av. Gökhan Tozoğlu, Nurdoğan Okur, CHP İl Başkanı Av. Barış Bektaş, Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcıları; İsmail Hakkı Bacak, İsmail Aydilek, İYİ Parti Konya eski il başkanları, çok sayıda delege ve partili katıldı.

KONYA MAKUS TALİHİNİ YENECEK

Kongrede konuşan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, şunları söyledi: “Konya’yı Türkiye’ye anlatacağız. Konya’nın değişimini bütün Türkiye’ye bu kongreyle anlatacağız. Konya, makus talihini yiyecek. Hakkımızı istiyoruz. İktidar olacağız. Korku çemberi kırıldı. 18 yıldır Konya’da da tahribat var. Konyalı AK Partiye çuval çuval oy verdi. Konyalı, artık aldatılmayacak. Konya, küçüldü. Konya, göç verdi. Konya’ya hak ettiği hizmet verilmedi. Konyalı artık uyan. Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden birisi Konya Büyükşehir Belediyesi. Kendilerine borçsuz bir belediye bırakmışlardı. Ne ara bu kadar borç yapıldı? Bu paralar, nereye harcandı? İYİ Partili kardeşlerim, Konyalıları uyandırın artık. Bizim bu millete sözümüz var. Adaletsizliği sonlandırmak için yola çıktık. Arkamıza bakmadan, tehditlere aldırmadan siyaset yapacağız.”

YALAN VE İFTİRADAN BESLENMEDİK

İYİ Parti Konya İl Başkan Adayı Av. Gökhan Tozoğlu, her geçen gün daha fazla büyüyen bir teşkilat yapılarının olduğunu söyledi. 5 Ekim 2018 yılında göreve geldiğini hatırlatan Tozoğlu, büyük bir kararlılık ve uyum içinde sürdürülen çalışmaların oldukça kıymetli olduğunu aktardı. Siyasetin, kendilerine göre bir geçim kapısı olmadığını kaydeden Tozoğlu, “Siyasetten beklentimiz, milletimizin mutlu olmasıdır. Şahsımızda çıkacak bir hatanın, partililerimizin boynunu bükeceğinin bilincindeydik. Bu sorumluluk ile çalıştık, çabaladık. Siyaset, doğru insanlarla yapılırsa kıymetli bir sonuç alınır. Kısa vadeli hesapları bir kenara bıraktık, hep doğruların ardından gittik. Yalan ve iftiradan beslenmedik. Ayak oyunlarına hiç girmedik. Nezaketsiz bir üslubu kabul etmiyoruz. İnanmayanlarla yola çıkılmaz. Biz, partililerimize sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açtık. Kapalı kapılar ardında siyaset yapmadık. Partililerimiz arasında ayrım yapmadık. Göreve geldiğimizde bin 400 olan üye sayımız, 4 bin 500’e yükseltilmiştir. Gönüllü kardeşlerimizle birlikte bu sayı Konya’da 10 binleri aşmıştır” şeklinde konuştu.

KONYA’DA KIRGINLIKLARI BİTİRECEĞİZ

Diğer aday Nurdoğan Okur ise şunları kaydetti: “Kongreler buluşmadır. İstişarenin bol olduğu yerlerdir. Konya’nın sorunlarını biliyoruz. Ben, siyasetçi bir aileden geliyorum. Kırgınlar, küskünler çok fazla. Ben, bunlara son vermek için aday oldum. Biz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Seçimi kazanırsak sahada olacağız. Çiftçinin, sanayicinin içinde olacağız. Oturduğumuz yerden yönetme anlayışına sahip olmayacağız. Her yerde olacağız. Partimizin kapısı, asla kapalı olmayacak. Siyaset, uzun soluklu bir iştir. Siyaset, gönül almak işidir. Kimseyi kırmamak, incitmemek gerekir. 31 Mart yerel seçimlerinde keşke Konya’da 31 ilçe arasında bir belediye kazanılsaydı. Bana göre bu sonuç, Millet İttifakı adına bir başarısızlıktır. En az 10 belediye alabilirdik. Kurucu değerlerimize yeniden dönmemiz gerekir. Yeniden toparlanmamız gerekir.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.