Gökçeçakmak Cinayetine 2 Tutuklama

Gökçeçakmak Cinayetine 2 Tutuklama

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gelinin babaevine dönmesi nedeniyle yaşanan saldırıda 2 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı. Bugün hakim karşısına çıkan cinayet zanlılarından 2’si tutuklanırken, 2’si de tutuksuz yargılanmak üzere...

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gelinin babaevine dönmesi nedeniyle yaşanan saldırıda 2 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı. Bugün hakim karşısına çıkan cinayet zanlılarından 2’si tutuklanırken, 2’si de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay önceki gün Çarşamba'nın Gökçeçakmak (köyü) Mahallesi Elmalık Sokak’ta meydana geldi. Yaklaşık 3 yıl önce kaçarak evlenen Zeliha D. (19) babaevine dönmüş, bunun üzerine damat tarafı genç kadının babaevine gelerek aileyle görüşme yapmıştı. Damat tarafı evden ayrılırken bindikleri 17 AN 288 plakalı kapalı kamyonetten otomatik tüfek ve silahlarla kız tarafına yaylım ateşi açılmış, saldırıda; aynı aileden Ahmet D., İsmail D., İsa D., İlker D., Yakup D. ve gelin Zeliha D. yaralanmış, İsmail D. olay yerinde İsa D. ise kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. 

2 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı olayın 4 failleri bugün hakim karşısına çıktı. Baba Yakup K. ile damat Hamza K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, damadın kardeşleri Eyüp K., ve Mustafa K. tutuklandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.