Gökbelden yılın hukukçusuna teşekkür

Gökbelden yılın hukukçusuna teşekkür

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Çağa Hukuk Vakfı'nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği yarışmada "Nasıl Bir Vergi Denetimi ve Vergi Yargısı" adlı çalışması ile "Çağa Hukuk

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Çağa Hukuk Vakfı'nın geleneksel olarak her yıl düzenlediği yarışmada "Nasıl Bir Vergi Denetimi ve Vergi Yargısı" adlı çalışması ile "Çağa Hukuk Ödülü" almaya hak kazanan Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit Süleyman Üstün’ü makamında kabul ederek, başarılarının devamını diledi.
Çağa Hukuk Ödülü’nün kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Yrd. Doç. Dr. Üstün, “Her yıl değişik alanlarda verilen ödül, bu yıl vergi konusuyla ilgili olarak düzenlendi. Ben de ‘Nasıl Bir Vergi Denetimi ve Vergi Yargısı’ konulu bir çalışma hazırladım ve eserim altı eser arasından ödüle layık görüldü. Bu hem benim için, hem de fakültem adına büyük bir mutluluk vesilesi. Bundan sonra da bu alandaki çalışmalarımı hızlandırıp Dünya’da ve Türkiye’de vergi hukukunun gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyorum" dedi.
ÜNİVERSİTEMİZ ADINA GURUR KAYNAĞI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Gökbel de, başarısından dolayı Yrd. Doç. Dr. Üstün'ü tebrik ederek, seramik pano hediye etti. Üniversite yönetimi olarak başarılı olan her akademisyenin arkasında olacaklarını belirten Rektör Gökbel, “Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi kalitesini her anlamda kanıtlamış ve Türkiye’nin örnek eğitim kurumları arasında yerini almıştır. Bu ödülü fakültemizin akademisyenlerinden birinin alması bu kalitenin bir tescilidir. Ayrıca bu ödül üniversitemiz adına da büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Bundan sonra da akademisyenimizin başarılarının devamını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Selçuk Üniversitesi'nin her alanda önünün açık olduğunu, akademisyenlerin de üstün gayretleri ile hedeflerinin Dünya'nın en önemli ve etkin üniversiteleri arasında yer almak olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Gökbel, “Akademisyen arkadaşlarımla birlikte üniversitemizi bugünkü gelişmişlik düzeyinden çok daha ilerilere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Selçuk Üniversitesi’nin üç fakültesi Bakanlar Kurulu kararıyla Konya Üniversitesi’ne devredilmişti. Bu devir işlemi sonrası kadrom, Meram Tıp Fakültesi’nde olduğu için doğal olarak Konya Üniversitesi bünyesinde kalmıştı. Üniversiteme ve akademisyen arkadaşlarıma inancımın bir göstergesi olarak 14 Mart Tıp Bayramı gibi anlamlı bir günde kadromu Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi bünyesine taşıdım. Şimdi tekrar Selçuk Üniversiteli olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum” diye konuştu.

İHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.