Gökbel: Hedefim kaliteyi artırmak

Gökbel: Hedefim kaliteyi artırmak

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektör Adayı Prof. Dr. Hakkı Gökbel, göreve seçilmesi halinde üniversitenin dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasına girmesi için çalışacağını söyledi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektör Adayı Prof. Dr. Hakkı Gökbel, göreve seçilmesi halinde üniversitenin dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasına girmesi için çalışacağını söyledi.
1975 yılında kurulan, bugün Türkiye’nin en büyük ikinci kampüsünde 75 bin öğrencinin eğitim aldığı, 3 bin 500 öğretim elemanın çalıştığı Selçuk Üniversitesi’nde rektörlük heyecanı yaşanıyor. 24 Kasım’da sandık başına gidecek öğretim elemanları 9 aday arasında yeni rektörlerini seçecek.
Rektör adayları arasında yer alan SÜ Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Gökbel, araştırma, eğitim-öğretim, altyapı ve yönetim kalitesini artırarak üniversitenin dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasına girmesini hedefliyor. Prof. Dr. Gökbel, bütün öğretim elemanlarının, diğer çalışanların ve öğrencilerin kendilerini her türlü endişeden uzak, huzur ortamında hissedecekleri bir üniversite ortamı oluşturmayı planlıyor. Kendi fakültesinin yanı sıra bütün fakültelerden ciddi destek gördüğünü ifade eden Prof. Dr. Gökbel, “Çeşitlilik zenginliktir. Üniversite çok yönlülük ve zenginlik yeridir, tek bakış açısına dayanmamalıdır. Sadece bana oy verenlerin değil, herkesin rektörü olmaya talibim. Dar kadrolarla çalışma lüksüm yok. Rektörlük görevini üstlendiğimde, seçimlerde kimi desteklemiş olursa olsun, birikim ve yetkinliği olan herkesle çalışacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.