Gökbel, Akşehir'i ziyaret etti

Gökbel, Akşehir'i ziyaret etti

Gökbel, Akşehirde bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kadir Yallagöz Sağlık Yüksek Okulu ve Meslek Yüksek Okuluna ziyaretlerde bulundu

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Akşehir‘de bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kadir Yallagöz Sağlık Yüksek Okulu ve Meslek Yüksek Okuluna ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasını ziyaret eden Rektör Gökbel'i burada Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu, Selçuk Üniversitesi Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. H.Serdar Gergerlioğlu karşıladı. Dekan Gökbel'le birlikte Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı da Akşehir'deki ziyaretlere katıldı. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hakkı Gökbel, Akşehir'de gazetecilerden gelen soruları yanıtlarken Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin geleceğinin Konya'daki devlet üniversitelerinin yapacağı paylaşımdan sonra netlik kazanacağını ifade etti. Dekan Gökbel, "Tek isteğim bu süreç bir an önce tamamlansın yani bir an önce hangi ilçedeki birimlerin hangi üniversitelerde kaldığı netleşsin. Çünkü eğitim öğretim yılı başlayacak. Eğitim öğretim yılı başlamadan önce bu işlerin belli olmasında fayda var. İlçelerde şu anda ciddi tedirginlik var. Öğretim üyelerinden öğrencilere, idarecilere kadar herkes de ciddi bir tedirginlik var, bizim durumumuz ne olacak diye? Bu konuda son söz Selçuk Üniversitesi’nde değil, meclistedir" dedi.
Diğer devlet üniversitesi ile bu konuda çalışma yaptıklarını ifade eden Rektör Gökbel tam sonuca ulaşamadıklarını belirtti. Rektör Gökbel, paylaşım sürecinin tamamlanmasının ardından Akşehir'e gerekli desteğin verileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.