Gıda mühendislerinde Ünver dönemi

Gıda mühendislerinde Ünver dönemi

Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesinde hafta sonu genel kurul ve ardından seçim heyecanı yaşandı

Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nde hafta sonu genel kurul ve ardından seçim heyecanı yaşandı. Dün oda binasında yapılan genel kurulun ardından seçime gidildi. Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin eski Başkanı Ramazan Çelebi’nin aday olmadığı genel kurulda iki liste yarıştı. Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ünver ile gıda mühendisi Tahsin Süer’in listelerinin yarıştığı seçimin galibi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ünver oldu. 415 üyesi bulunan odada 154 oda üyesi oy kullanırken, 3 oy da geçersiz sayıldı. Adaylardan Ahmet Ünver 85, Tahsin Süer ise 66 oy aldı.
Seçimin ardından Gıda Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanlığı’na seçilen Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ünver, kendisi destekleyen-desteklemeyen tüm meslektaşlarına teşekkür etti. Oda olarak hem meslektaşların çıkarlarını koruyup geliştirmeye, hem de insan sağlığı için büyük öneme haiz olan gıdayla ilgili araştırma ve inceleme çalışmaları yapmaya devam edeceklerini dile getiren Ahmet Ünver, “Oda olarak mesleğimize dair en iyi çalışmaları yapacağız. Bu dönemde ben ve ekibim üyelerimizin sorunlarına, sıkıntılarına çözüm üretmek, mesleğimizi ve odamızı en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Burada bir bütünlük oluşturduk, demokratik bir ortamda seçimimizi tamamladık. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yönetimimiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Gıda Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ünver, seçimin ardından meslektaşlarının tebriklerini kabul etti.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.