Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

Bulak: Tüm konsantrasyonumuz üç puan üzerine. Öyle umut ediyorum. İyi oynayıp kazanacağız

Konyaspor’da Bursaspor maçı için geri sayım başladı. Sezona iddialı başlayan, ancak iç sahada alınan beklenmedik sonuçlar sonucu, deplasmanda aldığı galibiyetlerle 15 puanla orta sıralarda yer alan Konyaspor’da gözler, yarın oynanacak Bursaspor maçına çevrildi. Dahası, yeşil-beyazlılar yarınki maça kilitlendi. Kartal’da tek hedef, Bursaspor’u yenerek iç sahadaki kötü gidişe bir son vermek. Yeşil-beyazlılar, Bursaspor maçının hazırlıklarını dün yaptıkları kombine idmanla sürdürdüler ve Tatlıcak tesislerinde kampa girdiler. Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak. Yarın oynanacak maçtan alacağı 3 puanla 4 hafta süren galibiyet hasretini de dindirmeyi amaçlayan Konyaspor’da, sakatlıkları devam eden Mustafa Er ve Koray ile birlikte geçtiğimiz hafta Konya’yı izinsizi olarak terk eden ve Fransa’ya gittiği öğrenilen Tehoue dışında eksiki yok. Bilindiği gibi yeşil-beyazlı ekipte formsuz oldukları ileri sürülen Fatih Egedik ve Şener kadro dışı bırakılmıştı.. Bu iki futbolcuyla kulüp bulmaları önerildi. Konyaspor’un, yarınki maça Kocaeli karşısındaki 11 ile çıkması beklenmekte. Bu arada, karşılaşmanın biletlerinin satışı da 2-15 YTL arasında değişen ücretlerle devam ediyor.

BULAK:İYİ OYNAYIP KAZANACAĞIZ
Yarın oynanacak Bursaspor maçını değerlendiren teknik direktör Giray Bulak, takım olarak ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlayabilmelerinin Bursaspor maçından alacakları sonuca bağlı solduğunu söyledi. Bulak, “Tüm konsantrasyonumuz üç puan üzerine. Öyle umut ediyorum. İyi oynayıp kazanacağız” dedi. Transfer konusuna da değinen teknik direktör Giray Bulak açıklamasını şöyle sürdürdü. “Bildiğiniz gibi transfer çalışmalarını da yapmamız lazım. Geldiğim günden bu yana nerede ne var, ne yok ? bunların araştırmasını yapıyoruz. Her hafta 7-8 arkadaşımız Türkiye’deki bütün ligleri tarıyor. Gelecek adına hamleler yapacağız. Belki alt liglerden şu anda takıma oyuncu katmayacağız. Ama takımda oynayabilecek deneyimde ve bizi taşıyabilecek katalizatör vazifesi görecek oyuncularla anlaşacağız. Kaç kişi olur diye soracak olursanız şu an bir sayı veremem. Bir parçada gelişmeler oynayacağımız son üç maça bağlı. Çalışmalarımız devam ediyor. Mutlaka güçlenerek ikinci yarı daha iyi bir dönem yaşayacağız diye düşünüyorum.”
BURSASPOR’DA 4 EKSİK
Bursaspor galibiyet için geldi. Dün sabah Özlüce tesislerinde, teknik direktör Güvenç Kurtar gözetiminde yapılan antrenmanın ilk 30 dakikası basına açık yapıldı. Yeşil-.beyazlılar öğleden sonra da Özlüce tesislerinden hareket ederek akşam saatlerinde Konya’ya geldiler ve Rixos otelde kampa girdiler. Bursaspor’da, yarın Konyaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün Üniversite sahasında  yapılacak ter idmanıyla hazırlıklar tamamlanacak.Yeşil-beyazlı futbolcular dünkü antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlenirken, sakat olan Yusuf, Sercan, Marcelinho ve Kirita’nın tedavilerine devam edildi. Dünkü antrenmana da katılmayan bu futbolcuların Konyaspor maçında oynamasının zor olduğu ileri sürüldü. Bilindiği gibi golcü futbolcu Sercan kırmızı kart cezalısı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.