Gençosman Killik: Konya'nın sorunlarına çözüm üreteceğiz

Gençosman Killik: Konya'nın sorunlarına çözüm üreteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili adayı Gençosman Killik, “Bu seçimde biz iktidara geleceğiz. Ben de iktidarın Konya milletvekili olarak memleketimin sorunları çözeceğim” dedi

CHP Konya Milletvekili adayı Gençosman Killik ve Saadet Partisi il yöneticileri Mustafa Karagül, Hamza Okur ve İsmail Tunca Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Konuklar ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ile bir araya geldi.

adsiz-001.jpg

KONYA’NIN PROJELERİ BİZİM İKTİDARIMIZDA TAMAMLANACAK

Ziyarette söz alan CHP Konya Milletvekili adayı Gençosman Killik, “Konyalı hemşerilerimiz şehrin sorunlarını dile getiren bir milletvekilini görmek istiyorlar” dedi.

Killik, “Konya her zaman şehrin sorunlarını dile getiren vekilleri takdir etmiştir. Bu zamana kadar Konya’da vekillik yapan Atilla Kart gibi Abdüllatif Şener gibi tüm vekilleri Konya’nın sorunlarını dile getirdikleri nokta teveccüh görmüşlerdir. Bende kendi yaşadığım şehrin sorunlarını dile getirmek bu sorunlara çözüm sunmak için milletvekili adayı oldum. Bu dönem inşallah biz iktidar olacağız. İktidar partisinin Konya vekili olarak Konya’nın sorunlarını çözmek için çalışacağım. İktidar partisi olacağımız için sorunları dil getirip çözüm üreteceğiz. Özellikle yıllarıdır dile getirilen ve bir kazma dahi vurulamayan Metro projesini biz hayata geçireceğiz. Şehri boğma noktasına gelen trafik problemlerini konuşmadan ileri gidemeyen çevre yolu projelerini biz tamamlayacağız” ifadelerini kullandı

GENÇLERİN YANINDAYIZ

Genç nüfusun iktidar döneminde umutsuzluğa sürüklendiğini belirten Killik sözlerini şöyle tamamladı: “Konya’da uluslararası göç probleminin yanında ulusal bir göç problemi de var. Gençlerimiz çeşitli sebepler ile gittiği illerden Konya’ya geri dönmüyorlar. Bu durum aileleri de üzüyor. Konya’da birkaç sokağa sıkıştırılmış yabancı firmaların kafelerinde saatlerce vakit geçirmek zorunda kalıyorlar. Eskiden spor kompleksi gibi büyük bir alan vardı. İnsanlar burada eğleniyor amatör sporların hepsini yapabiliyordu artık böyle bir yer yok. Gençlerin sosyalleşme imkânı kısıtlandı. Eskiden hatırlıyorum ücretsiz konserler olurdu. Şimdi salonlara sıkıştırılmış, fiyatlarından dolayı çok az bir kesime hitap eden konserler var. Gençler aynı zamanda işsizlik sorunu yaşıyorlar. Göçmenlerin emeği sömürülüyor çok ucuza işçi olarak çalıştırıyorlar. Bu fiyata çalıştırılmaları sonucu bizim insanımızda işsizlik sorunu ile karşılaşıyor. Bu göç ev kiralarını artmasına ve konut sorununa sebep oluyor. Kira fiyatlarının artması en çok gençleri etkiliyor. Bugün üniversiteyi bitirmiş gencin ev almak araba almak gibi hayalleri yok. Gençlerin büyük sorunları var bu sorunları hepsi bizim iktidarımızda çözülecek. Aydınlık bir Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız”

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum