Gençlik’ten İngilizce öğretmenlerine seminer

Gençlik’ten İngilizce öğretmenlerine seminer

Özel Gençlik İlkokulu/Ortokulu yönetimi, İngilizce öğretmenlerine yönelik düzenleyeceği 4. ‘English Language Teaching’ (ELT) Semineri hakkında bir basın toplantısı düzenlendi.

Özel Gençlik İlkokulu/Ortokulu yönetimi, İngilizce öğretmenlerine yönelik düzenleyeceği 4. ‘English Language Teaching’ (ELT) Semineri hakkında bir basın toplantısı düzenlendi. Bera Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Özel Gençlik İlkokulu/Ortokulu Müdürü Barış Çağlayan Çakır, Özel Gençlik Temel Lisesi Müdürü Enes İlhan Post, Özel Gençlik Anaokulu Müdürü Aliye Duman, Özel enderin Liseleri Müdürü Said Turgut ve kurum çalışanları katıldı. Toplantıda söz alan Barış Çağlayan Çakır, Özel Gençlik İlkokulu/Anaokulu’nun uyguladığı eğitim sistemi ve yaptığı çalışmalarla eğitim öğretimde gündem oluşturduğunu belirterek, “Tüm öğrencilerin çağın gerektirdiği donanıma uygun yetiştirmeyi amaç edinen okulumuz, sadece kendi bünyesinde çalışanlara değil, tüm topluma hizmet etmeyi düşünmektedir. Bu amaçla okulumuz tarafından İngilizce öğretmenlerine yönelik bu yıl 4.’sünü gerçekleştireceğimiz ELT semineri, ‘CLIL İngilizcenin diğer müfredatlarla işbirliği’ başlığı altında gerçekleştirilecektir” dedi.

SEMİNER SONUNDA SERTİFİKA VERİLECEK

Seminer ile İngilizce öğretmenlerinin farklı eğitim metotlarını paylaşabileceklerini ve yenilerini ekleşebileceklerini ifade eden Çakır, şöyle konuştu: “Seminerimiz 12 Mart 2016 Cumartesi günü Özel Gençlik İlkokulu/Ortaokulu binasında gerçekleştirilecektir. Seminere Konya’dan dil eğitiminde önde gelen 13 yayınevi ve 4’ü yabancı 5 seçkin konuşmacı katılacaktır. İngilizce öğretimine ışık tutacak seminerimizin amacı İngilizce eğitimin kalitesini yükseltmek, etkili öğretmenler yetiştirmek ve onların mesleki gelişimlerine yaşam boyu katkı sağlamaktır. Necmettin Erbakan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ile yayınevlerinin desteği ile gerçekleştirilecek organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Bu vesile ile ilimizde görevli tüm İngilizce öğretmenlerimizi seminerimize bekliyoruz.”

HÂLİD ŞEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.