Gençlik’te oryantasyon programları gerçekleşti

Gençlik’te oryantasyon programları gerçekleşti

Gençlik İlkokulu Uyum eğitimi kapsamında 1. Sınıf öğrencileri ve ortaokula adım atan 5. sınıf öğrencileri ile biraraya geldi. Velilerin de katıldığı programda eğitim semineri verildi

Gençlik İlkokulu Uyum eğitimi kapsamında 1. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Programa, Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, Gençlik Eğitim Kurumları Genel Müdürü Barış Çağlayan Çakır ve Gençlik Anaokulu Müdürü Aliye Duman katıldı.

Program hakkında bilgi veren Gençlik İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Nurettin Kabak, “Her çocuk bizim için önemlidir ve her çocuk geleceğin bize emanetidir anlayışını benimseyerek kuruluşumuzdan bugüne, bütün çocuklara hak ettikleri nitelikli eğitimi ve öğretimi vermeyi ve çocuklarımızın akademik başarılarını artırmayı amaçlayarak çalışmalarımızı yürüttük. Uyum eğitimi kapsamında okulumuz velilere ve çocuklara tanıtılacaktır. Öğrencilerimiz; Eğitim hayatı boyunca belki de ailesinden daha fazla zamanı geçireceği öğretmeni, sınıfı, sınıf arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Değişen haftalık ders çizelgemiz, güncellenen öğretim programları, yenilenen ders kitaplarımız ve öğretmenlerimizle biz bu döneme hazırız. Bu duygularla 2018-2019 eğitim öğretim yılının da İlimiz ve ülkemiz için başarılı bir yıl olmasını diliyor, okula yeni başlayan yavrularımıza ve yeni gelen öğretmen ve velilerimize hoş geldiniz diyor, en içten dileklerimle saygılar sunuyorum” dedi. Açılış konuşmasının ardından Gençlik İlkokulu Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Rümeysa Bilgiç’in, velilere yönelik ‘İlkokula Başlarken Neler Yapmalıyız’ konulu semineri ile program son buldu. Programın ardından veliler, öğrenciler ikramlar eşliğinde sınıf ve branş öğretmeni ile tanıştı.

YENİ DÖNEME HAZIRIZ

Gençlik Ortaokulu’nda, ortaokula adım atan 5. sınıf öğrenci ve velileri öğretmenleriyle buluştu. Gençlik Eğitim Kurumları Genel Müdürü Barış Çağlayan Çakır’ın katıldığı programda açılış konuşmasını yapan Gençlik İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Nurettin Kabak, “Değişen haftalık ders çizelgemiz, güncellenen öğretim programları, yenilenen ders kitaplarımız ve öğretmenlerimizle biz bu döneme hazırız. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının İlimiz ve ülkemiz için başarılı bir yıl olmasını diliyor, okula yeni başlayan yavrularımıza ve yeni gelen öğretmen ve velilerimize hoş geldiniz diyor, en içten dileklerimle saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Gençlik Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Zeynep Lale’nin sunumunun da ardından İngilizce öğretmeni Doğan Yılmaz 5.sınıf İngilizce eğitimi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Programın ardından 5.sınıfın yıldızları sınıf öğretmenleri ile tek tek sahneye alındı. "Gençlik Bugüne ve Yarına Hazır" sloganıyla 5.sınıfın dev kadrosu da alkışlar eşliğinde sahnede yerini aldı. Veliler de ikramlar eşliğinde öğretmenlerle tanışıp hasbihal ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.