Gençlik Zümre Toplantısı Alanyada yapıldı

Gençlik Zümre Toplantısı Alanyada yapıldı

Gençlik Eğitim Kurumları 7. Zümre Çalışması, Alanya Bera Otelde Gençlik Eğitim Kurumlarına bağlı Gençlik İlköğretim Okulu, Enderun Lisesi, Anadolu ve Fen lisesi, Gençlik Dershanesi İdareci ve öğret

Gençlik Eğitim Kurumları 7. Zümre Çalışması, Alanya Bera Otel’de Gençlik Eğitim Kurumları’na bağlı Gençlik İlköğretim Okulu, Enderun Lisesi, Anadolu  ve Fen lisesi, Gençlik Dershanesi İdareci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.  Toplu fotoğraf çekiminin ardından söz alan Gençlik Eğitim Kurumları Zümre Başkanı Barış Çağlayan Çakır yaptığı açıklamada, 2. dönem çalışmalarını değerlendireceklerini bildirdi. Çakır, “Zümre çalışmalarına başlarken 110 civarında öğretmenimizin çalıştığı Gençlik Eğitim Kurumları’nda öğretmenlerimizin birbirini tanıması, müfredat birlikteliğinin sağlanması, Kurumlar arası öğrenci geçişlerin sağlanması gibi hedeflerimize bugün adım adım ulaştığımızı görmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bugün ilköğretim ve lise grubu öğretmenlerimizin oluşturduğu 16 ayrı zümremiz, zümre başkanları ile birlikte eylül ayında yapılan 6. zümre çalışmalarının sonucu gündem maddelerini değerlendirilip, karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleştirmiş olacaktır” dedi.
Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu da, “Gençlik Eğitim Kurumları, eğitimde yeni yönelimleri ve gelişmeleri takip ederek eğitim politikasını oluşturuyor. İlimizde yapılandırmacı eğitime geçişte ilk sıradayız. Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarıyla her iki okulumuz MEB Kalite Beratı’nı aldı” dedi. Turşucu, şunları söyledi: “Özel Öğretim ülkemizin eğitim problemlerini çözmede ve eğitimin kalitesini arttırmada bir fırsattır. Çalışmalarımızla numune olmak zorundayız. Özel öğretimin önündeki engellerin kaldırılmasında, Bakanlığımızın bu çalışmaları göz önünde bulunduracağına inanıyorum. Özel okullara çocuklarını gönderen veliler eğitim bilinci oluşmuş, beklentileri yüksek velilerdir. Veli ve Öğrenci memnuniyetlerini karşılamada, beklentilerinin de önünde hizmet üretecek bir kadroya sahip olmamız Gençlik Eğitim Kurumlarını her geçen gün daha da büyütüyor.”
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.