Gençlik personeli, gecede buluştu

Gençlik personeli, gecede buluştu

Gençlik Eğitim Kurumları personeli, düzenlenen gecede bir araya geldi.

Gençlik Eğitim Kurumları personeli, düzenlenen gecede bir araya geldi. Gençlik Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Gençlik İlköğretim Okulu, Özel Enderun Liseleri ve Gençlik Dershaneleri’nde çalışan personel Konya Paşapark Hotel’de bir araya geldi. İnsan Kaynakları Uzmanı Ali Öğüt, personel çalışmalarının daha verimli olması hakkında yapılan düzenlemelerden bahsetti. Düzenlenen gecede tüm personel yemek eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. Aynı zamanda müzik eşliğinde stres atarak gönüllerince bir gün geçirdiler. Personel ekiplerini bir araya getiren bu gece; kapsamı, geleceğe ışık tutması ve ekip çalışması bakımından önemli bir buluşma fırsatı oldu.

Gençlik Eğitim Kurumları’nda hizmet veren personeli bir araya toplayan bu gecede konuşan İnsan Kaynakları Uzmanı Ali Öğüt, personele yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öğüt, ilerleyen süreçlerde daha sık buluşacaklarını ifade ettikten sonra sistemli bir yapı içerisinde koordineli şekilde çalışmanın gerekliliği üzerinde durdu. Öğüt, hizmet içi eğitim seminerlerinin farklı konularda personele yönelik olarak devam edeceğini söyledi. Personelin sürekli aktif olması gerektiğini kaydeden Öğüt, personelden oluşan tiyatro ekibinin bile kurulması gerektiğini ifade etti.

Gençlik Eğitim Kurumları personeli de düzenlenen bu etkinlikten son derece memnun kaldıklarını ve bu tür etkinliklerin belirli aralıklarla düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.