Gençlik öğretmenlerinden okuma etkinliği

Gençlik öğretmenlerinden okuma etkinliği

Öğrencilere yönelik yaptığı okuma çalışmalarıyla dikkatleri üstüne çeken Özel Gençlik İlköğretim Okulu, öğretmenler arasında da her ay bir belirlenen kitap üzerine söyleşi ve kitap kritik programı yap

Öğrencilere yönelik yaptığı okuma çalışmalarıyla dikkatleri üstüne çeken Özel Gençlik İlköğretim Okulu, öğretmenler arasında da her ay bir belirlenen kitap üzerine söyleşi ve kitap kritik programı yapıyor. Okumayı bir yaşam tarzı, bir kültür olarak yerleştirmek için Türkçe Zümresi’nin organizesiyle gerçekleşen “Kitapla Söyleşiyoruz” adlı etkinliğinin ilki okuma salonunda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda öğretmenler tarafından okumanın önemine vurgu yapıldı. Okuyan bir toplum hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam eden Özel Gençlik İlköğretim Okulu öğretmenleri,  ilk kitap olarak seçtikleri Grigoriy Petrov’un, “Beyaz Zambaklar Ülkesinde” adlı eserini değerlendirdiler. Yalnız öğrenciler değil aynı zamanda öğretmenler arasında da okuma kültürünü yayıp bu anlamda öğrencilerine de örnek teşkil etmeyi planlayan bu çalışma önümüzdeki günlerde yeni bir kitapla devam edecek.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır, programın okul olarak okumaya yönelik yapılan çalışmaların en önemli bölümlerinden biri olduğunu ifade ederek  etkinliği organize Türkçe Zümresi’ne teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.