Gençlik öğrencileri Fetih 1453ü izledi

Gençlik öğrencileri Fetih 1453ü izledi

Akademik ve sosyal alanda birçok etkinliğe imza atan Özel Gençlik İlköğretim Okulu, son günlerin gündemdeki Fetih 1453 filmi için 6, 7 ve 8. sınıftaki tüm öğrencilerini sinemaya götürdü

Akademik ve sosyal alanda birçok etkinliğe imza atan Özel Gençlik İlköğretim Okulu, son günlerin gündemdeki “Fetih 1453” filmi için 6, 7 ve 8. sınıftaki tüm öğrencilerini sinemaya götürdü.

Okul yönetimi ve öğretmenleri, öğrencilerde tarih şuurunu oluşturmak ve öğrencilerini sanat ve kültüre yönlendirmek için okulda yapılan çalışmalara paralel olarak İstanbul’un fethini anlatan “Fetih 1453”  filmini öğrenciler ile birlikte KİPA AVM’de bulunan Cinebonus sinemalarında izlediler.

İkinci kademe öğretmenlerinin organize ettiği etkinlikte öğrenciler, öğrendikleri bilgileri karşılaştırma fırsatını bulurken tüm arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte film izlemenin mutluluğunu yaşadılar. Filmin sonunda değerlendirme yapan öğrenciler filmi beğendiklerini ifade ederek bu tarihimizi anlatan daha fazla filmin çekilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır, okulda yapılan çalışmalarda dikkate aldıkları ön önemli hususun öğrenciyi her alanda mutlu ve başarılı kılmak olduğunu, bunun yanında hazır bilgileri tüketen değil araştırarak doğruları türeten bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek organizeyi tertip eden öğretmenlere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.