Gençlik Konserleri, Uğur Işılak'ın verdiği konserle sona erdi.

Gençlik Konserleri, Uğur Işılak'ın verdiği konserle sona erdi.

Konyanın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen Gençlik Konserleri, Uğur Işılak'ın verdiği konserle sona erdi.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen Gençlik Konserleri, Uğur Işılak'ın verdiği konserle sona erdi.
Anıt Alanı’ndaki konsere Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, protokol mensupları ve binlerce vatandaş katıldı. Sevenlerinin tezahüratlarıyla sahnedeki yerini alan ünlü sanatçı, konsere "Her Şey Türkiye İçin" adlı eseriyle başladı. Eski ve yeni şarkılarını seslendirerek izleyicileri coşturan Işılak, Meram için bestelediği "Meram'a Geldim" adlı eseri de Konyalılarla birlikte okudu. Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, günün anısına Sahip Ata Camisi'nin maketi ile özel olarak tasarladıkları kravatı Uğur Işılak'a hediye etti. Başkan Kalaycı'nın eşi de sunucu Esra Harmanda’ya çeşitli hediyeler verdi.
Başkan Kalaycı, Gençlik Haftası münasebetiyle düzenledikleri Gençlik Konserleri'ne vatandaşların yoğun ilgi göstermesinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Uğur Işılak, konserini "Haydi Anadolu" adlı eseriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.