Gençlik, kalitesini TSE belgeleri tescilledi

Gençlik, kalitesini TSE belgeleri tescilledi

Gençlik Eğitim Kurumlarının yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü ISO çalışmaları TSE Konya Müdürlüğü tarafından verilen belgeler ile tescillendi

Gençlik Eğitim Kurumları’nın yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü ISO çalışmaları TSE Konya Müdürlüğü tarafından verilen belgeler ile tescillendi.

10 yıldır Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen toplam kalite çalışmalarında il ve Türkiye derecelerine layık görülen kurum okulları, hedef büyüterek mevcut altyapısından aldığı güç ile 3 ay gibi kısa bir sürede bir ilki başardı. Eğitimde kalitesini “TSE ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi” ve “ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” belgelerini alarak bir kez daha tescillemiş oldu. Belgeleri,  Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen ve Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu TSE Konya Müdürlüğü adına başdenetçi Mehmet Yıldırım ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’dan aldı.

Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu yaptığı açıklamada, “Yönetim sistemleri kurumların verimliliğini ve kalitesini artıran önemli araçlardır. Gençlik Eğitim Kurumları olarak Konya ve Türkiye’de eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi modern yönetim sistemleri ile desteklemeye devam ediyoruz. Çalışmalarına yazılımı ile birlikte devam ettiğimiz ‘Süreç Yönetimi’ projemiz uzman arkadaşlarımız ve danışmanlık destekleri ile devam etmektedir” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.