Gençlerden sadece Vedat kalacak

Gençlerden sadece Vedat kalacak

Atiker Konyaspor genç oyuncularını ikinci yarıda kiralamayı düşünüyor. Yeşil-beyazlı ekipte son maçlarda gösterdiği performansla teknik ekibin gözüne giren Vedat Bora’nın dışındaki oyuncuları kiralamak istiyor.

KADİR KAAN ELAZIĞ’A KİRALANACAK

Atiker Konyaspor, kadroda yer alan ancak çok fazla şans bulamayan 3 genç oyuncusunu kirama kararı aldı. Genç oyuncuların gelişimleri için forma giymesi gerektiğini belirten teknik direktör Mehmet Özdilek, Savaş Polat, İsmail Güven ile Kadir Kaan Özdemir’in kiralanmasını istedi.  Genç sol bek Kadir Kaan Özdemir’in Elazığspor’a kiralanacağı ifade edilirken diğer oyuncular içinde gelen tekliflerin değerlendirileceği söylendi.

HALİL İBRAHİM VE CANDEMİR DE KİRALANACAK

Atiker Konyaspor’da sezon başında kiralanan Halil İbrahim ve Candemir Aktav  gittikleri takımlarda forma şansı bulamayınca geri döndü. Halil İbrahim Çaykur Rizespor ile sözleşmesini feshederken Candemir Aktav da Adana Demirspor ile yollarını ayırdı. İki oyuncunun Antalya kampına katılacağı ancak yeniden kiralamaları düşünüldüğü ifade edildi. Ancak Halil İbrahim’in hücum bölgesindeki eksikliklerde alternatif olarak takımda tutulabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor. Oyuncu ile ilgili son kararı teknik direktör Mehmet Özdilek verecek.

BURAK TAŞPINAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum