Gençlerde Süperin yeni isimleri belli oldu

Gençlerde Süperin yeni isimleri belli oldu

Futbol Amatör Küme U19 Liginde sezonun 12. haftası oynanan karşılaşmalar ile geride kaldı

Süper, A ve B Gruplarında birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynandı. Süper Grubun zirvesi açısından büyük önem taşıyan maçta Telekomspor, takipçisi Selçuklu Belediyespor’u 3-1 yenerek maç fazlası ile liderlik koltuğunda yer aldı. Bu grupta oynanan diğer maçta ise Demirspor, Konya Yolspor’u 4-0’la geçmeyi başardı. Beyşehir Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor’un ligden çekilmeleri nedeniyle Süper Grupta geride kalan haftada sadece iki maç oynanabildi. Konya Gençlerbirliği ise haftayı bay geçti. Telekomspor’un zirvede yer aldığı haftada Ereğlispor Saryönü Belediyespor karşısında hükmen galip sayılarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve 21 puanla 2. sırada yer aldı.   
A Grubunda Karapınar’da oynanan derbi maçta lider Karapınar Belediyespor, Karapınar Esnafspor’u 5-1’lik skorla geçip şampiyonluğunu ilan etti. Konya 1907 Spor Sanayispor’un ligden çekilmesi nedeniyle 3-0’lık hükmen galibiyetle haftayı üç puanla kapatırken,
Havzanspor deplasmanda Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u 2-1 yenerek sıralamada bir basamak üste çıktı. B Grubunda lider Akşehir Endüstrispor, Ilgınspor’u on kişi kalmasına rağmen farklı bir skorla yenmesini bildi 8-2.  . Liderin peşini bir türlü bırakmayan en yakın takipçisi Kadınhanı Belediyespor ise sahasında Bozkır Gençlerbirliği’ni 3-0 yenip takibini sürdürdü. Cihanbeyli Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0’lık hükmen galibiyetle ve üç puanla kapatan takım Muhasebe Gençlerspor oldu. Bu grupta Selçukspor ise haftayı bay geçti.  B grupta Akşehir Endüstrispor şampiyonluğu garantiledi. Haftaya ligden çekilen Cihanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak olan bordo-beyazlı ekip şimdiden hanesine 3 puanı yazdırdı. Akşehir ekibi son hafta ise sahasında Bozkır Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Akşehir Endüstrispor ve Karapınar Belediyespor yeni sezonda Süper Grupta mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.