Gençlerbirliği Anamur’a gidiyor

Gençlerbirliği Anamur’a gidiyor

Kötü gidişe son vererek son üç haftadır iyi bir çıkış yakalayan Futbol Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grubun merkezdeki tek temsilcisi Konya Gençlerbirliği, Anamur Belediyespor ile yarın deplasmanda oynayacağı maç için bu sabah Anamur’a gidiyor.

Sarayönü beraberliği ile moral kazandıklarını belirten siyah-beyazlı takımın genç antrenörü İbrahim Özalp, “Son üç haftadır iyi futbol oynuyoruz, kazanamasak da giderek düzeldiğimiz ortada. Konya Gençlerbirliği, Konya’yı dışarıda en iyi şekilde temsil etme derdinde. Antrenmanlarımız neşeli bir tempoda geçiyor, tüm oyuncularımız Anamur deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğine inanıyor. Hepsinin kendilerine güveni geldi. İlk yarıda kalan dört maçtan alabileceğimiz azami puanı toplayıp, ikinci yarıya tamamen farklı bir takım olarak girmek istiyoruz. İstediklerimizi sahaya yansıtabilirsek, Anamur deplasmanından da puan ya da puanlar alarak döneriz. Ben takımıma güveniyorum” dedi.
Konya Gençlerbirliği’nde hafif sakatlığı bulunan Yasin ve cezası biten Timur’un Anamur karşısında oynayabileceği belirtilirken, geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Harun bu maçta forma giyemeyecek. Temsilcimizde daha önce kadro dışı bırakılan oyuncular dışında, başka bir eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.