Gençler şampiyonluk maçında

Gençler şampiyonluk maçında

TFF Gençlik Geliştirme U18 Ligi Akdeniz Grubunda mücadele eden Konyaspor bugün sezonun erteleme maçında şampiyonluk yolundaki tek rakibi Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek

Merkez 2 Nolu sahada oynanacak mücadele saat 14.15’te başlayacak. Karşılaşmayı Konya Bölgesi hakemleri Mustafa Aydın Salih Soydan ve Hasan Çetinbağ hakem üçlüsü yönetecek. Yeşil- beyazlı ekip geçtiğimiz hafta sonu sahasında Alanyaspor’u 1-0 yenerek zirve yarışındaki rakibi Medical Park Antalyaspor ile arasındaki puan farkını korudu. 

 

Ligin bitimine 1 hafta kala Konyaspor yarın erteleme maçında şampiyonluk yolundaki tek rakibi Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sezon başından buyana iki ekip arasında devam eden şampiyonluk düğümü bu maç sonrasında çözülecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçta alacağı 1 puanla grup şampiyonluğunu ilan edecek. Temsilcimiz Konyaspor rakibinin 4 puan önünde yer alıyor. Bugüne kadar ligde toplam 18 karşılaşma oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçların sadece 1’nde yenilgi aldı. Konyaspor diğer 16 karşılaşmada ise rakipleri ile 5 kez berabere kalırken 12’inde sahadan galibiyetle ayrıldı.  Medical Park Antalyaspor ise 18 maçta 10 galibiyet 7 beraberlik 1 yenilgi aldı. Konyaspor ligdeki tek yenilgisini Antalyaspor’dan aldı. Ligde rakibi ile 3 kez karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı ekip 2 maçta rakibi ile berabere kaldı. Konyaspor bu karşılaşmanın ardından ligin son maçında Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.