'Gençler, Ak Parti'nin 11 Yıl Önce Nasıl Bir Türkiye Devraldığını Bilmiyor'

'Gençler, Ak Parti'nin 11 Yıl Önce Nasıl Bir Türkiye Devraldığını Bilmiyor'

AK Parti Grup Başkanı Vekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’a 11 yılda 5,5 milyar liralık kaynak aktarıldığını belirtti.

AK Parti Grup Başkanı Vekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’a 11 yılda 5,5 milyar liralık kaynak aktarıldığını belirtti. Türkiye’nin AK Parti iktidarı döneminde ekonomik olarak güçlendiğini, çok önemli merhaleler kat ettiğini ifade eden Ünal, "Şimdiki gençler, bundan 11 yıl önce AK Parti’nin nasıl bir Türkiye devraldığını bilmiyor." dedi.

Mahir Ünal, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, AK Parti milletvekilleri Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Sevde Bayazıt Kaçar, Ak Parti İl Başkanı Fatih Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

İş adamlarıyla sohbet eden Mahir Ünal, 11 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Kahramanmaraş’a 575 projeyle 5.5 milyar TL'lik kaynak aktarıldığını söyledi. Ünal, "Biz Türkiye’yi karanlık günlerden aydınlık günlere çıkardık. IMF kapılarında nasıl dolaştığımızı çabuk unuttuk. Siyasette ve ekonomideki istikrarsızlıkları çabuk unuttuk. 2002 yılında iktidara geldiğimizde önce siyasi istikrar sağlandı. Arkasından ekonomik istikrar sağlandı. Türkiye normalleşmeye başladı. Havaalanları, barajlar, 17 bin km duble yol yapıldı. Ülkemiz hızla büyümeye ve güçlü bir ülke olma yolunda ciddi adımlar atılmaya başlandı. Bu durumdan tabii olarak rahatsız olanlar oldu. Özellikle de CHP.... Gezi Parkı olayları ile sokaklara dökülenler sandıkta yenemedikleri AK Parti'yi meşru olmayan yollarla devirmeye çalıştılar ama başaramadılar. Biz hizmetlerimizi çoğaltarak, milli gelirimizi artırarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Türkiye’yi lider ülke yapmak için yürüyoruz." açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Balsuyu, "Bizler sivil toplum örgütleri olarak Kahramanmaraş’ın sorunlarını milletvekillerimizle konuşuyoruz. AK Parti iktidarında havaalanları, barajlar ve 17 bin kilometre duble yol yapıldı ama Kahramanmaraş diğer illere göre biraz geride kaldı. Burada geçmiş hükümetlerden beri gelen bu eksikliğin sizler ve bizler sayesinde bir an önce kapatılarak Kahramanmaraş’ı hak ettiği yere getirmemiz gerekiyor. Bunun için hepimiz gayret etmeliyiz. Ben bu ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum." dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.