Genç Mücahit krallığa koşuyor

Genç Mücahit krallığa koşuyor

Anadolu Selçukspor’un Bandırmaspor’u 4-2 yendiği maçta 3 gol birden atan genç oyuncu Mücahit Can Akçay gol krallığı yarışının içine girdi. Yeşil-beyazlı başarılı oyuncu 7 gole ulaşarak gol krallığı sırlamasında 3. sırada yer aldı

Anadolu Selçukspor, ligin 14.haftasında sahasında Bandırmaspor’u 4-2 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı. 1-0 geriye düştükleri maçta 4-2 galip gelmeyi başaran yeşil-beyazlı ekipte genç Mücahit Can Akçay attığı 3 golle yıldızlaştı. Sezon başında Konyaspor’dan kiralanan ve gelecek vaat eden Mücahit, Bandırma ağlarını 3 kez havalandırarak alınan galibiyete başrol oynadı. 3 şık gole imza atan ve kendisini herkese hayran bıraktıran 19 yaşındaki oyuncu, takımına katkı sağlamaya devam ediyor. Mücahit Can Akçay, Bandırmaspor karşısında attığı bu gollerle ligdeki gol sayısını da 7’ye çıkardı.

Yeşil-beyazlı başarılı oyuncu 7 gole ulaşarak gol krallığı sırlamasında 3. sırada yer aldı

KONYASPOR’DAN KİRALANDI

Sezon başında Konyaspor’dan kiralanan genç oyuncu, bu sezon Pendikspor’a 2 Gümüşhanespor’a 1 Silivrispor’a 1 ve Bandırmaspor’a 3 gol attı.Mücahit Can Akçay'ı performansından teknik heyet de memnun.Tecrübe kazanması için pilot takıma kiralanan genç forvet oyuncusu, Yavru Kartal’ın hücumdaki en büyük kozu durumunda bulunuyor.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen 1998 doğumlu oyuncu, 2016-2017 sezonu başında Konyaspor'a transfer olmuştu.

KRALLIĞA KOŞUYOR

Genç golcü attığı gollerle krallık yarışında üst sıralara tırmandı. Bandırmaspor maçında attığı üç golle gol sayısını 7’ye yükselten Mücahit Can Akçay TFF 2. Lig Beyaz grup gol krallığı yarışında 3. sırada yer alıyor. Genç oyuncu 7 gollü Karşıyaka’dan Can Erdem, Şanlıurfaspor’dan Hüseyin Kala ve Bugsaşspor’dan İskender Alın ile aynı sırayı paylaşıyor. Gol krallığı zirvesinde ise 9 golle Altay’dan Murat Uluç ve SBS İnşaat Kırklarelispor’dan Sinan Kurumuş yer alıyor.

FERHAT TÜRKOĞLU  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.