Genç Kartala Eskişehir freni

Genç Kartala Eskişehir freni

Profesyonelliğe Aday Futbolcu Ligi(PAF)nde 15.hafta karşılaşmaları geride kalırken ligde 3 haftada 7 puan toplayan Konyaspor PAF bu hafta Eskişehirspora 1-0 mağlup olunca ligdeki 7.yenilgisini aldı.

Genç kartallar bu sonuçla haftayı 20 puanla 11.sırada kapattı. Lider Trabzonspor’un Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak iki puan bıraktığı haftada,deplasmanda Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup eden Galatasaray puanını 34’e çıkararak nefesini liderin ensesinde hissettirdi. Sezon başındaki çıkışını devam ettiren Antalyaspor, Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak lig üçüncülüğünü sürdürdü. Evinde altın değerinde iki puan kaybeden Fenerbahçe ise bu sonuçla zirvenin 5 puan gerisinde kaldı. Ankaragücü’nü evinde 2-1 mağlup eden Beşiktaş 31 puana yükselerek zirve yürüyüşünü sürdürdü. Ligde yalnızca 1 kez berabere kalan 3 beraberliği bulunan Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Hacettepe’yi 5-2 mağlup eden Sivasspor, haftanın en farklı skoruna imza atarken puanını da 14’e çıkarmayı başardı. Kocaelispor’u 2-0 mağlup eden Gaziantepspor 13 puana yükselerek alt sıralarda derin bir nefes aldı. Ankaraspor’u 1-0’la geçen Denizlispor ise 23 puanla 8.sıraya yükselmeyi başardı.

EKEN: SERİYE SON VERDİK
Konyaspor PAF takımının tecrübeli çalıştırıcısı Salih Eken, Eskişehirspor mağlubiyetiyle puan serisine son verdiklerini söyledi. 3 haftada 7 puan topladıklarını, bunun takıma iyi geldiğini ifade eden Eken, “Eskişehirspor karşısında kötü mücadele etmedik ama rakibe tek golle teslim olduk. Fenerbahçe’yi mağlup ederek ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Kötü bir takım olduğumuzu düşünmüyorum. İkinci yarı seyircilerimize özlenen PAF’ı izlettireceğiz” dedi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.