Genç iş insanı Betimen: “Konyaspor için elimizi taşın altına koymaya hazırız”

Genç iş insanı Betimen: “Konyaspor için elimizi taşın altına koymaya hazırız”

Nesa Otomasyon San.Tic.Ltd.Şti. Genel Müdürü, İşadamı Samet Betimen, yaptığı açıklamayla Konyaspor yönetiminde kendisine verilecek her türlü göreve hazır olduğunu dile getirdi.

Betimen, kongreye sayılı günler kala henüz bir başkan adayının çıkmamış olmasının Konyaspor sevdalılarını derinden üzdüğünü aktaran Betimen, “Kayseri nüfusuna kayıtlı bir arkadaşımızın Konyaspor yönetimine talip olması açık konuşmak gerekirse şanlı tarihe sahip olan kulübümüzün yok olması anlamına gelmektedir. Konyaspor yönetimine gelecek yeni yönetim, Konyaspor sevdalısı ve bu şehrin aşığı olmalıdır. Memleketine hizmet eden iş adamlarımızdan bir ismin bu göreve talip olması gerekmektedir. Şunu unutmayalım ki; Konyaspor'un masasında oturanlar geçici, Konyaspor ve sevdalı taraftarları ise kalıcıdır. Şanlı takımımız sadece cefakâr taraftarlarındır. Konyalı bir iş adamı olarak, yeni bir yönetimin Konyaspor camiası için daha iyi olacağı kanısındayım.Kulübümüze yeni bir hava, canlılık, motivasyon ve maddi imkân sağlayabilme potansiyeline sahip yöneticilerin, görevi devr almaları gerekmektedir. Bu yönetici arkadaşlar, tribün liderlerimiz ve cefakâr taraftarlarımızın sevdiği, bildiği ve onların yürekten destek verdiği kişiler olmalıdırlar.

Genç bir iş adamı olarak Konyasporumuza genel kurul gününe kadar güçlü bir aday gösterilmediği taktirde, bu şanlı görevi omuzlayacağımı bildirmek isterim. Bizler memleket sevdalısı, şehrinin takımına aşık insanlarız. Konyaspor'da yönetime gelecek olursak, Konyaspor camiasını yapılacak yatırımlar ile tüm dünyaya reklam kapısı yapacağız. Şunu unutmayalım ki , futbol anlamında çok tecrübeli abilerimiz, iş adamlarımız bu şanlı bayrağı devr alsın isteriz. Ama yönetimde bizler gibi genç işadamlarına, memleket sevdalı kardeşlerine de görev versinler ki bizlerde tecrübe kazanalım ve Konyaspor'un geleceğine yönetim anlamında güzel yatırımlar yapabilelim, takımımıza destek çıkabilelim. Bizlere görev verildiği taktirde, sevdamız uğruna taşın altına elimizi koyacağımızı bilmenizi isterim. Şunu unutmayalım ki, biz ekmeğini yediğimiz şehrin takımına aşığız ve renklerine sevdalıyız.” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum